>
  • Vijesti
2.11.2023
Tijekom listopada ostvareno 338.563 noćenja
30.10.2023
Linđo i tematski razgledi Grada tijekom zimskih mjeseci
26.10.2023
25.10.2023
Istraži Dubrovnik ovog listopada trčeći na najvećoj svjetskoj trail utrci
24.10.2023
RADIONICAMA ZA NAJMLAĐE ZAPOČELE AKTIVNOSTI FESTIVALA SVJETLOSTI LUMIART 2023.
16.10.2023
Vrhunske gastronomske poslastice u Dubrovniku!
12.10.2023
Jubilarni, 10. Good Food Festival započeo je u ponedjeljak 9. listopada i trajat će sve do nedjelje, 22. listopada.  Osim posebnih festivalskih menija koje su pripremili dubrovački ugostitelji u okviru Dva tjedna dubrovačkih restorana, ovogodišnji dvotjedni program obogaćen je slatkom festivalskom ponudom i vinokušnjom, radionicama, gastro turama „Dubrovnik na pjatu“ , tradicionalnom školom kuhanja te Sajmom rukotvorina i domaćih prehrambenih proizvoda „Samo Hrvatsko“ u parku Luja Šoletića u Gružu, a bogat festivalski program očekuje nas i tijekom prvog festivalskog vikenda.
Osim programa posebnih restoranskih menija Dva tjedna dubrovačkih restorana, bogat festivalski program očekuje nas tijekom prvog vikenda 10. Good Food Festivala.
U petak, 13. listopada, u Udruzi Deša u 11 sati, održat će se prezentacija projekta i priručnika „Pazija – priručnik za branje jestivog samonikolog bilja“, autorice Katije Živković, s ciljem popularizacije ove skoro zaboravljene tradicije dubrovačkog kraja.
Dubrovačka pivovara, od petka, 13. listopada, do nedjelje, 15. listopada, od 12-24 sata, organizira Smoke & Fire Weekend at DBC, uz Fat Bastard Smokehouse and BBQ hranu te živu glazbu od 20h; u petak u izvedbi Ivan Grobenski, u subotu – grupa Stillness te nedjelju DJ Emir.
U petak, 13. listopada, od 17.30 sati, poseban event vinokušnje „Pink Sunset“ u organizaciji EventLab-a privući će sve ljubitelje rose vina u Love bar, uz zalazak sunca, odabranu selekciju rose vina i živu glazbu u izvedbi Doris Kosović. Potrebna je prethodna rezervacija na [email protected] .
U subotu 14. listopada, na otoku Kalamoti održat će se radionica branja i pripremanja pazije uz voditeljice Katiju Živković i Jadranku Ničetić. Na ovoj radionici možete naučiti u koje doba godine je najbolje brati samoniklo bilje, kako razlikovati jestivo od nejestivog te kako odrgovorno i održivo skupljati bilje. Rezervacije : [email protected] .
U subotu, 14. listopada, u 11 sati u prostoru amfiteatra Parka Orsula, s najljepšim pogledom na Dubrovnik, u organizaciji EventLab-a, očekuje nas brunch s pogledom, Bottomless Bubbles Brunch, uz bogati izbor prigodnih jela, dobru glazbu i bar na kojem će se točiti pjenušava vina i brunch kokteli. Prijave na [email protected] .
Jedna od poslastica ovogodišnjeg Good Food Festivala je Večera s Michelin chefom, uz Michelin chefa Igora Jagodića iz Slovenije. Chef Jagodić, poznat po skromnosti i briljantnosti u kuhinji, pripremit će nezaboravnu večeru u restoranu Dubrovnik. Njegove impresivne referencije uključuju Michelinovu zvjezdicu, 4 kape Gault & Millau te 3 vilice Falstaff. Uz ovo kulinarsko remek-djelo, gosti će moći uživati u glazbenom nastupu Nevia Končića, u restoranu Dubrovnik u subotu, 14. listopada od 19 sati. Rezervacije na reserve@[email protected] .
U nedjelju, 15. listopada od 13 sati, moći ćete uživati u pjesmi i plesu Folklornog ansambla Linđo uz tradicionalni objed, najslasnija jela i tradicionalne slastice u restoranu Komin. Potrebne rezervacije na [email protected] .

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2