Dragi iznajmljivači FOLKLORNI ANSAMBL LINĐO svakog utorka i petka ima svoj koncertni nastup u LAZARETIMA u 21i 30 sati, LINĐO vam nudi da svoje goste kupite kartu sa 20% popusta, učitajte LETAK na kojem je QR CODE


NOVA APLIKACIJA ZA PRIJAVU GOSTIJU PUTEM MOBILNIH UREĐAJA MVISITOR


DOPIS PRIVATNI IZNAJMLJIVAČI 2023


DOPIS OBRTI I TVRTKE 2023

OBAVIJEST O OBVEZI DOSTAVE OBRASCA TURISTIČKE ČLANARINE POREZNOJ UPRAVI


VISINA TURISTIČKE PRISTOJBE ZA 2023.g. paušalno
Poštovani privatni iznajmljivači,
na službenim web stranicama Turističke zajednice grada Dubrovnika želimo objavljivati podatke o iznajmljivačima. U RH-a se primjenjuje Opća uredba o zaštiti osobnih podataka, te smo je obvezni poštivati. Kako bi mogli imati na službenim web stranicama podatke o iznajmljivačima prethodno moramo zatražiti vašu privolu za objavu, stoga od iznajmljivača moramo prikupiti podatke za navedenu svrhu o čemu vas imamo obvezu informirati te zatražiti privolu za objavu na službenoj web stranici kako nalažu propisi.
Molimo vas da pročitate i popunite obrazac u nastavku i da isti dostavite u ured Turističke zajednice grada Dubrovnika ili na e-mail [email protected] kako bi mogli postupiti sukladno zakonskim propisima.
Turistička zajednica grada DubrovnikaStožer Civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije
priprema i koordinira aktivnosti za prihvat i smještaj izbjeglica iz Ukrajine.

S obzirom da se u narednim tjednima očekuje povećanje broja dolazaka izbjeglica u Hrvatsku u tijeku je prikupljanje podataka o raspoloživom smještaju na području obalnih županija te molimo sve vlasnike smještajnih objekata na području Dubrovnika da što je moguće prije i detaljnije jave mogućnost smještaja izbjeglica.

Nadamo se da ćemo što prije prikupiti tražene podatke i time zajedno pomoći izbjeglicama iz Ukrajine koji doputuju u Hrvatsku.Poštovani
Odjel za turizam HGK vas obavještava da je izrađena on-line pristupnica za  uključenje u Zajednicu obiteljskog turizma HGK.
Pristupnica je izrađena s ciljem da se osobama koji žele sudjelovati u radu Zajednice omogući praćenje aktivnosti Zajednice kako na nacionalnoj tako i na lokalnoj razini. Između ostalog svi koji pristupe dobivati će obavijesti vezane za izmjene zakonskih propisa, mogućnostima prijava na kreditnih linija za osobe koje pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu ili na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, edukacijama i dr.
Dobivati ćete informacije o radu Strukovnih skupina obiteljskog turizma na lokalnoj razini, kao i informacije o održavanju Regionalnih Foruma obiteljskog smještaja HGK na kojima mogu doznati sve aktualnosti o poslovanju privatnih iznajmljivača.

Registrirati se možete na linku PRISTUPNICA ZOTPočetkom lipnja je pokrenut specijalizirani portal namijenjen iznajmljivačima u obiteljskom turizmu
https://dantes.com.hr

OBAVIJEST U SVEZI OBRAČUNA TURISTIČKE ČLANARINEUpute za vlasnike kuća za odmor i stanovnike općina i gradova u vezi prijave gostiju u eVisitor.docx


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2