>
Dubrovnik za vjenčanja

Postoji li ljepša scenografija od kamenih crkava i ulica, slikovitog zalaska sunca, zvukova dubrovačkih zvona, zidina koje grle i tvrđava koje čuvaju svaku priču o ljubavi i ures su svakoj fotografiji s vjenčanja? Brojni mladenci koji svake godine u Dubrovniku kažu sudbonosno "da" najbolja su potvrda afirmaciji Grada pod Srđem kao omiljenoj destinaciji za vjenčanja. Svake godine broj inozemnih vjenčanja se povećava, kao i broj agencija –organizatora koje nastoje mladencima i njihovim gostima ovaj dan učiniti nezaboravnim.
Na najljepšoj ulici svijeta, Stradunu, svaki kamen pamti korake iščekivanja, osluškuje nježne riječi, čuva tajne, dočekuje zaljubljene i ispraća vjenčane, stoga je ovaj Grad jedna od najljepših i najromantičnijih destinacija za vjenčanja o kakvima svi maštaju. U Dubrovniku, jednom od najljepših gradova svijeta, snovi o ljubavi i romantičnom vjenčanju postaju stvarnost, a čin vjenčanja jedinstven i nezaboravan. Mladenci u Dubrovniku imaju priliku otkriti čaroban ambijent, vrhunsku ponudu, romantiku na svakom koraku i ostvariti vjenčanje svojih snova u Crkvi sv. Vlaha, u samom središtu Grada, sa svojim baroknim raskošnim okruženjem, u atriju palače Sponza gdje u skladnosti kamena odzvanja izgovoreno "da", ili pod zvijezdama na tvrđavi Revelin, uz prvi poljubac na pramcu jedrenjaka u odrazu na modroj morskoj pučini, uz prosute latice na kamenim „skalinima"...

Vjenčanja u Dubrovniku, vjenčanja su za pamćenje, vedra, zanimljiva, posve originalna i nadasve posebna, u Gradu koji je poznat kao jedan od najromantičnijih gradova svijeta.

Mladi parovi hrle prema Dubrovniku, čudesnome gradu kojega je Bernard Shaw opisao kao "raj na Zemlji". Najomiljenije lokacije za vjenčanja su palača Sponza, otok Lokrum, tvrđava Revelin, Lovrijenac, Višnjica – park Orsula kao i brojne hotelske sale i tarace s prekrasnim pogledima.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2