>
Dubrovnik noću

nebo je posuto bezbrojnim zvijezdama, opušteni ste, osvježeni kupanjem i sunčanjem i potpuno spremni za večernji izlazak.

Otkrijte ulične pjevače, dalmatinske klape, komorne glazbene ansamble, trubadure, pjevače serenada...U šetnji ulicama zateći će vas milozvučni tonovi koji dopiru ispod arkada palače Sponza. Očaravajući ambijent Kneževog dvora pozornica je svjetskih glazbenih veličina, a poljane i trgovi u vrijeme trajanja Dubrovačkih ljetnih igara postaju pozornice dramskih izvedaba. Umjetnička zanesenost likovnjaka otkriva se u galerijskim prostorima, zabavni programi Zvijezde pod zvijezdama na terasama i plažama dubrovačkih hotela, dok uz koktele i ulične jazz sessione ispraćate vruću ljetnu noć.

Lutajuća svjetla, vrhunska plesna glazba, ritmovi koji očaravaju čekaju vas u šarmantnim diskotekama i noćnim klubovima. Iskušati Fortunu u igrama na sreću uz atraktivan zabavni program opcija je najupornijima koji će dočekati dubrovačku zoru i sunce koje miluje morsku pučinu dok odlaze u avanturu još jednog nezaboravnog dana.

Nad gradom se spustila noć, ...

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2