>
SERENDIPITY WEDDINGS
Datum od:
02.12.2022
Foto:  Emily Steward
SERENDIPITY WEDDINGS
croatia_july_edited91 croatia_july_edited145 croatia_july_edited146 croatia_july_edited182 croatia_july_edited190 dsc02287 dsc02310 dsc02922
Serendipity Weddings je boutique agencija za organizaciju vjenčanja sa sjedištem u Hrvatskoj, specijalizirana za intimna luksuzna vjenčanja. Mi smo vješt, dinamičan i karizmatičan duo s istinskom strašću za pružanjem izvrsne usluge. Naš glavni fokus je na našim klijentima i ispunjavanju njihovih očekivanja, a da oni ne moraju ni prstom maknuti. Cilj nam je inspirirati, savjetovati i pružati podršku sretnom paru od prvog dana pa sve do njihovog velikog dana! S gotovo desetljećem iskustva u industriji vjenčanja i evenata, uvijek idemo korak dalje kako bismo svako vjenčanje iz snova pretvorili u stvarnost!
Značenje riječi "serendipity": pronaći nešto lijepo bez traženja. Odlučili smo nazvati naš brend Serendipity Weddings jer vjerujemo u sudbinu i slučajne susrete. Mnoge ljubavne priče nastale su zahvaljujući slučajnosti i želimo ih proslaviti kroz naš rad.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2