>
  • Vijesti
Iznajmljivači, preuzmite besplatnu aplikaciju mVisitor na vaše mobilne uređaje.
Datum od:
27.06.2023
Dubrovački iznajmljivači mogu koristiti besplatno mVisitor aplikaciju
Iznajmljivači, preuzmite besplatnu aplikaciju mVisitor na vaše mobilne uređaje.
Poštovani iznajmljivači dostupna Vam je besplatna aplikacija za prijavu gostiju mVisitor na Apple iOS i Android uređajima. Ova aplikacija omogućuje vam jednostavnu i sigurnu registraciju vaših posjetitelja, a pritom štedi vrijeme i olakšava proces prijave.
Nakon što aktivirate aplikaciju ukucajte sa TAN liste  svoj OIB(korisnik) i svoju šifru i više nećete trebati TAN LISTU. jer se prijava  nakon toga vrši bez TAN Liste.
Ovdje su koraci koje morate slijediti za instalaciju aplikacije na vaš uređaj!

Za iOS uređaje (iPhone, iPad):

Otvorite App Store aplikaciju na vašem uređaju.U tražilicu upišite "mVisitor".Odaberite aplikaciju "mVisitor - Guest Registration" i kliknite na "Get" ili "Install".Aplikacija će se preuzeti i instalirati na vaš uređaj.

Za Android uređaje:

Otvorite Google Play Store aplikaciju na vašem uređaju.U tražilicu upišite "mVisitor".Odaberite aplikaciju "mVisitor - Guest Registration" i kliknite na "Install".Aplikacija će se preuzeti i instalirati na vaš uređaj.

Da biste vidili tri načina prijave gostiju putem mVisitor aplikacije, možete pogledati izlaganje kolega iz INTERSOFT-a na forumu obiteljskog smještaja u kojem su objasnili kako funkcionira aplikacija.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2