>
  • Vijesti
Drugi dan Dubrovačkog karnevala 2024
Datum od:
07.02.2024
Bogat zabavni program za sve uzraste
Drugi dan Dubrovačkog karnevala 2024
2_dan_karnevala plakat_program_ultimi_karnevo_2024_002

U subotu 10. veljače, s početkom u 11 sati, održat će se zabavni nastup maškarane Gradske glazbe Dubrovnik i Folklornog ansambla Linđo, uz pratnju Plesnog studija Lazareti i Mažoretkinja grada Dubrovnika. Za ljubitelje kulinarskih delicija, u 12 sati ispred Luže održat će se Maškarani kompeticijun u spravljanju šporkijeh makarula. Natjecatelji će pokazati svoje vještine u pripremi ovog tradicionalnog jela, a posjetitelji će imati priliku kušati raznolike verzije dubrovačkog specijaliteta.

Program drugog dana Dubrovačkog karnevala nastavlja se u Mokošici. U 15 sati krenut će mimohod maškara predvođen Gradskom glazbom Dubrovnik i Mažoretkinjama Grada Dubrovnika od tamošnjeg Opskrbnog centra do Osnovne škole Mokošica, gdje će se održati maškarana zabava uz nastup Plesno rekreacijskog studija Dubrovnik.

Za najmlađe maškare, u 17 sati u Studentskom domu Academis održat će se Veliki ples malih maškara Društva Naša djeca Dubrovnik. Pozivamo sve mališane da dođu sa svojim kreativnim i maštovitim maskama te ispune plesni podij uz najdraže ritmove.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2