>
  • Vijesti
Predstavljanje turističke ponude Dubrovnika u Kanadi
Datum od:
08.09.2022
Predstavljanje turističke ponude Dubrovnika u Kanadi
screenshot_1 airtransat3_002 airtransat2_002
Turistička zajednica grada Dubrovnika početkom rujna predstavlja turističku ponudu grada Dubrovnika na radionicama koje organizira uspješni kanadski turoperator i zrakoplovna kompanija Air Transat, koji održava direktnu liniju Montreal - Toronto- Zagreb, a koja je u pred-covid vrijeme generirala značajan broj kanadskih putnika koji su obilazili cijelu Hrvatsku i završavali na višednevnom boravku u Dubrovniku.
Poslovne radionice se održavaju u tri kanadska grada Quebec, Toronto i Montreal gdje TZ grada Dubrovnika predstavlja turističku ponudu Dubrovnika na brojnim sastancima s tristotinjak kanadskih poslovnih agenata.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika, Miro Drašković je na poslovnim sastancima s kanadskim agentima stavio naglasak na mogućnost produljenja perioda reda letenja Air Transata za Zagreb te na predstavljanje turističke ponude Dubrovnika tijekom zimskih mjeseci kada je Dubrovnik vrlo atraktivan gostima iz hladnijih zemalja. Ovakve promotivne aktivnosti nastavak su promocije Dubrovnika na dalekim tržištima na kojoj TZGD intenzivno radi.

Kanada je iznimno važno tržište za Dubrovnik s puno potencijala, a to pokazuju i statistički podaci iz 2019. godine kada su kanadski turisti bili među prvih deset najbrojnijih gostiju u Dubrovniku, s ostvarenih 38.196 dolazaka i 110.680 noćenja.

Na poslovnim radionicama Transata upriličena je i nagradna igra na kojoj su sretni dobitnici bili agenti koji su osvojili nagradne boravke u hotelima Valamar Lacroma Dubrovnik i Hotel Kompas Jadranskih Luksuznih Hotela.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2