>
  • Vijesti
Najava tjednog programa “Ulicama našeg Grada”
Datum od:
01.08.2022
Bogat zabavno – glazbeni program
Najava tjednog programa “Ulicama našeg Grada”
legenda_ar_tribute_grupna_fotografija_1 matko_i_brane_foto trio_laus_foto zenska_klapa_fa_lindo_foto klapa_maestral_foto screenshot_1 screenshot_2 ulicama_grada
U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, organizirano je pedesetak priredbi za dobru zabavu i nezaboravno ljeto.

U tjednu od 1. do 7. kolovoza nastavlja se zabavni program "Ulicama našeg Grada", od 22 do 23 sata, nastupom Klape Maestral, u ponedjeljak, 1. kolovoza kod Onofrijeve fontane
U srijedu, 3. kolovoza, ženska klapa FA Linđo imat će nastup s početkom u 21 sat kod Onofrijeve fontane, dok će grupa Matko i Brane od 22 sata zabavljati sve posjetitelje u Šipanskoj Luci. U Uvali Lapad, s početkom u 22 sata nastupit će Trio Laus.

U subotu, 6. kolovoza, ispred crkve sv. Vlaha s početkom u 21 sat, koncert će održati Legenda AR Tribute, osnovana u Buenos Airesu. Argentinski Hrvati predstavit će dalmatinske pjesme i tipične hrvatske melodije s ciljem očuvanja kulturnih korijena svojih predaka, a na kraju tjedna u nedjelju 7. kolovoza u 22sata Klapa Pučki pjevači nastupit će u Uvali Lapad.






Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2