>
  • Vijesti
Studijsko putovanje za inozemne poslovne agente
Datum od:
19.05.2022
Dvodnevni boravak agenata u Dubrovniku
Studijsko putovanje za inozemne poslovne agente
grupa_1_du_zg studijsko_grupa_1_du_zg
Hrvatska turistička zajednica i organizacijski tim MEETEX-a organizirali su tri POST-MEETEX studijska putovanja za inozemne kongresne i poslovne agente te agente iz segmenta vjenčanja i luksuznih putovanja. Riječ je o ukupno 21 agentu koji dolaze s devet tržišta, a u Dubrovniku je od 16. do 18. svibnja boravilo njih šest iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske, Kanade, Njemačke i Poljske. U sklopu dvodnevnog boravka, buyeri su se upoznali s kongresnom i insentiv ponudom Dubrovnika, od hotela do posebnih, povijesnih i drugih prostora za organizaciju evenata. Boravak dubrovačke grupe buyera je organizirao kongresni ured TZ grada Dubrovnika u suradnji s kongresnim uredom HTZ-a, a hotel domaćin je bio Valamar Dubrovnik President. Tijekom boravka su dogovoreni konkretni poslovi, što je svakako i potvrda uspješnosti održanih sastanaka na Meetexu, ali i konačnog odabira partnera za inspekcijska putovanja.

Podsjećamo kako je MEETEX kongresna burza ove godine održana po četvrti put i to s ciljem spajanja međunarodnih kupaca s ključnim dionicima hrvatske kongresne industrije. MEETEX je postao vodeće događanje ovakvog tipa u Hrvatskoj, tijekom kojeg se zainteresiranim međunarodnim kupcima predstavljaju sve prednosti i sadržaji Hrvatske kao kongresne i incentive destinacije. Također, za razliku od sličnih događanja u širem okruženju, MEETEX je specifičan upravo po tome što nudi i prezentira samo jednu destinaciju – Hrvatsku.

Uz Hrvatsku turističku zajednicu i MEETEX, u organizaciji i provedbi navedenih studijskih putovanja, osim TZ grada Dubrovnika, sudjelovale su i turističke zajednice gradova Zagreb, Opatija, Rijeka, Crikvenica i Šibenik, odnosno Istarske i Primorsko-goranske županije.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2