>
  • Vijesti
Enjoy the view from Croatia
Datum od:
12.10.2020
Enjoy the view from Croatia

POŠALJITE NAM VAŠ NAJDRAŽI POGLED!

Kako biste sudjelovali u projektu Enjoy the view from Croatia (Uživaj u pogledu iz Hrvatske) i kako bismo vaš fotografski ili video uradak uvrstili na našu platformu, potrebno je da fotografiju ili videozapis pošaljete na e-adresu [email protected].

Ukoliko koristite Instagram, fotografiju / video možete poslati na profil enjoytheview_fromcroatia, koristiti #EnjoyTheViewFromCroatia ili spomenuti @enjoytheview_fromcroatia. Na Facebooku i Twitteru također možete podijeliti vašu fotografiju ili videozapis koristeći #EnjoyTheViewFromCroatia.

Pošaljite sliku ili video svojim gostima putem inboxa booking servisa koji koristite, a u poruci napišite #EnjoyTheViewFromCroatia. Dodajte po želji privatnu poruku (primjer poruke: Nadamo se da ste dobro, odmor nam bez vas nije isti!) te u poruci podijelite i link na web stranicu https://croatia.hr/en-GB/travel-info/enjoy-the-view-from-croatia kako bi i oni mogli uživati u prizorima najljepših hrvatskih pogleda.

*Ako iza vaše fotografije / videa stoji neka priča koju biste rado podijelili, slobodno dodajte kratak opis.

Dobrodošli na Enjoy the view from Croatia, gdje na jednom mjestu možete uživati u bezbrojnim jedinstvenim ljepotama Hrvatske. Protekli mjeseci bili su izazovni. Jedni zbog drugih ostali smo u svojim domovima i tako pokazali zajedništvo.

Iako udaljeni, ovdje smo zajedno, ujedinjeni u ljubavi prema kristalno plavom Jadranu, suncem okupanim plažama, stoljetnim običajima i veselim ljudima koji svaki odmor učine posebnim.

Zaboravimo na brige. Zaplivajmo virtualnim valovima Hrvatske i uživajmo u okusima i mirisima koje smo prenijeli na ekrane u nadi da je najteže iza nas i da ćemo se što prije vidjeti!

Dragi domaćini, voljeli bismo u svoju galeriju dodati i vaše fotografije ili videozapise. Pošaljite nam najljepše prizore svojih mjesta i zajedno pokažimo svijetu da ga Hrvatska čeka, ljepša nego ikad i spremna za stvaranje novih uspomena!
PRAVILA I UPUTE

   
Info Informativni
uredi
  TIC PILE

tel. +385 20 / 312-011
E-Mail

Svaki dan 08.00-20.00 sati


TIC GRUŽ
Svaki dan 08.00-20.00 sati
Obala Ivana Pavla II., br. 1

tel. +385 20 417 983
email


VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2