>
Europska prezentacija automobila Nissan Micra u Dubrovniku
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog i araktivnog globalnog događaja tvrtke Mercedes Benz, Dubrovnik je domaćin europskog prezentaciju Nissan Micra, što potvrđuje atraktivnost Grada Dubrovnika za organizaciju atraktivnih događanja austo-industrije.
Europska prezentacija automobila Nissan Micra u Dubrovniku

U razdoblju od kraja siječnja do kraja ožujka novi Nissan Micra se predstavlja gostima kompanije, kojih je više od sedam tisuća, a novi model upoznat će i oko petsto vodećih europskih novinara tijekom siječnja, kao i kupaca ,europskim koncesionara i njihovog prodajnog osoblja tijekom veljače i ožujka 2017. godine.

Gosti kompanije Nissan  smješteni su u hotelu Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens, a  cijeli je događaj u našem gradu u operativnoj organizaciji agencije DT Croatia.

Tijekom 100 km duge testne vožnje, gosti će imati prigode doživjeti  povijesnu jezgru Dubrovnika, kao i novootvorenu ACI marinu 'Veljko Barbieri "u Slanom u blizini Dubrovnika.

Izbor Grada Dubrovnika za ovaj prestižni događaj, potvrda je atraktivnosti destinacije za velika događanja automobilske industrije. Projekt lansiranja Nissan Micre u Dubrovniku je dobio veliku potporu  lokalnih vlasti koje su prepoznale važnost ovog događaja za grad Dubrovnik, te je omogućeno izlaganje i fotografiranje voznog parka u staroj gradskoj jezgri Dubrovnika.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2