>
DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL
DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL
Dubrovnik se kao grad festivala i ovu zimu pretvara u čarobno zimsko mjesto ukrašeno i osvijetljeno tisućama lampica, ispunjeno blagdanskim duhom i raspoloženjem, pjesmom i veseljem.

Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika i Dubrovačke ljetne igre pripremili su bogat kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program za šesto izdanje Dubrovačkog zimskog festivala, koje započinje 30. studenog 2019. paljenjem prve adventske svijeće i dekorativne blagdanske rasvjete, a završava 1. siječnja 2020. godine. Festival započinje koncertom The Frajli, a osim njih, na Stradunu će nastupati i popularni hrvatski pjevač Gibonni, Zorica Kondža, Novi Fosili, Urban & 4 i drugi. Doživite jedinstvenu blagdansku atmosferu Dubrovnika uz zvuke tradicionalne „Kolende" te uživajte u gastro ponudi blagdanskih kućica postavljenih na dubrovačkim trgovima i ulicama.
Tradicionalno, na radost najmlađih, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika 14. prosinca održat će se Torta Party uz nastup Domenice, a Božićna bajka 21. prosinca, kada će biti podijeljeno više od tisuću poklona.

Fokus šestog Dubrovačkog zimskog festivala i ove godine je na koncertima koji će se održati na najljepšoj pozornici na svijetu- Stradunu, a tu je i bogat program dočeka Nove godine.

Doživjeti blage dubrovačke zime ima svoj poseban šarm. Mirno zimsko vrijeme idealno je za istraživanje svih ljepota koje nudi Dubrovnik. Grad za sva godišnja doba tijekom cijele godine pa tako i zime, nudi mnoštvo različitih sadržaja za sve posjetitelje. Bogat i raznolik izbor događanja, sa središnjim događanjem, Dubrovačkim zimskim festivalom, obuhvaća tradiciju i običaje cijelog dubrovačkog kraja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2