>
Istarska večera s chefom Denizom Zembom
Istarska večera s chefom Denizom Zembom
Deniz Zembo, jedan od hrvatskih najmaštovitijih kuhara, što je potvrdio ugledni gastro-vodič Gault Millau te brojni gastro kritičari, gostuje na ovogodišnjem Good Food Festivalu u restoranu Magellan. Svoju kulinarsku avanturu chef Zembo je započeo prije nešto više od dva desetljeća kada je kuhanje iz simpatije polako preraslo u strast. Više od 10 godina provedenih u Londonu omogućilo mu je da upozna različite tradicionalne kuhinje i otkrije nove metode modernog kulinarstva.
Ovaj otvoreni, pristupačni kuhar ne libi se eksperimentirati i iskušavati nove recepture, sastojke i metode pripreme. U restoranu Amfiteatar svakodnevno za svoje goste priprema vrhunske specijalitete i delicije, koristeći samo odabrane sezonske namirnice i domaće proizvode. Deniz je također i majstor-učitelj s položenim pedagoškim tečajem te vanjski suradnik-profesor kuharstva na Fakultetu za menadžment i turizam u Opatiji.
U dubrovačkom restoranu Magellan ugostit će ga mladi chef bogatoga iskustva, Mato Bebek, koji se educirao u De Librije, vrhunskom nizozemskom restoranu okićenom Michelinovim zvjezdicama, a koji je Magellanu donio kvalitetu, svježinu i nove ideje.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2