>
Muzej ljubavnih priča
Dubrovnik, Od Tabakarije 2
Muzej ljubavnih priča
love_st_1 love_st_3 love_st_4 love_st_5 love_st_6 love_st_7 love_st2 love_story_museum
Ovo je  prvi svjetski "Muzej ljubavnih priča" koji je na jednom mjestu udomio jedinstvenu globalnu kolekciju prikupljenih i doniranih osobnih ljubavnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti.

Bračni par koji je s godinama postao sve udaljeniji da bi u posljednjem trenutku ipak pronašao put u sretniju zajedničku budućnost, posjet Švedskoj koji je usamljenu ženu upoznao s budućim životnim partnerom i tragedija koja je zauvijek ispreplela životne sudbine dvoje mladih ljudi - samo su neke od ispričanih osobnih ljubavnih priča iz cijelog svijeta koje su pronašle svoj dom u jedinstvenom "Muzeju ljubavnih priča" koji se ovih dana otvorio u Dubrovniku.

Osim izloženih osobnih priča i predmeta velike sentimentalne vrijednosti, ovaj muzej u Dubrovniku ima još mnoštvo sadržaja ljubavne tematike poput izložbe posvećene najpoznatijim glazbenim ljubavnim parovima, neizostavnih "Game of Thrones" i "Star Wars" ljubavnih priča, a tu je i posebni kutak za selfije zaljubljenih kao i "Ljubavni zid" na koji se mogu ostaviti srca s ljubavnim porukama i potpisima.

Najmlađi posjetitelji "Muzeja ljubavnih priča" dobili su svoju dječju sobu, a parovi koji smatraju da je upravo njihova osobna ljubavna priča dovoljno zanimljiva i posebna za uvrštavanje u izložbenu kolekciju - mogu se slobodno javiti u "Muzej ljubavnih priča".

Novootvoreni "Muzej ljubavnih priča" može se od četvrtka 10. svibnja posjetiti u neposrednoj blizini stare dubrovačke gradske jezgre.


Više informacija o "Muzeju" ljubavnih priča doznajte na web stranici https://lovestoriesmuseum.com i profilima na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2