>
  • >
  • Hoteli
More 5*
More 5*
1a_hotel_more 8_hotel_more 9_hotel_more 10_hotel_more 11_hotel_more 1_hotel_more 2_hotel_more 7_hotel_more 3_hotel_more 4_hotel_more 5_hotel_more
Hotel More, luksuzni boutique hotel s 5 zvjezdica, smješten je u Uvali Lapad, jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku. Hotel je sazdan od vrijednih i predanih ljudi, prožet ljubavlju i emocijama koje upotpunjuju vaše iskustvo boravka kod nas. S pravom i ponosom nosimo svoje ime jer nam je more nadohvat ruke. Osjećate miris soli, a pogled u daljinu, prema moru i našim Grebenima, doziva mir i spokoj.
Hotel More nudi 77 luksuzno opremljenih soba i 8 apartmana dekoriranih u prirodnim tonovima koji stvaraju jedan opuštajući ugođaj. Elegantne sobe prožete toplinom i vedrinom, pogled na Jadransko more koji oduzima dah te mirisni vrtovi koji okružuju hotel, pružaju osjećaj jedinstva s prirodom i povratka samome sebi.
Hotel je samo 3,5 km udaljen od povijesne jezgre Dubrovnika, Starog grada, dok je od međunarodne Zračne luke Dubrovnik udaljen 23 km. Lapad je jako dobro povezan sa Starim gradom, a u neposrednoj blizini hotela nalazi se autobusna stanica za lokalne linije koja vozi svakih 10 minuta.
Jedinstvenost hotela More je Špilja bar More – riječ je o prirodnoj atrakciji, nezaboravnom ambijentu prirodne špilje koji se prostire na tri razine, u kojem naši gosti mogu uživati u laganom snacku te velikom izboru pića. Naša Špilja je, zajedno s terasom, idealno mjesto za organiziranje različitih događanja.
Savršena lokacija u Uvali Lapad, uz prekrasan pogled na more, pravi je izbor za vrhunski gurmanski užitak kojeg pružaju naši restorani More i Tramuntana. Naša Slastičarnica i koktel-bar Slatki kantun slatko je utočište pored bazena, a odmah iznad šetnice s pogledom na more. Slatki kantun nudi pregršt zanimljivih slatkih okusa te kreativnih koktela.
S ponosom možemo reći da smo tijekom godina osvojili razne nagrade struke i gostiju, a zadnja u nizu je prestižna nagrada 2019 Travellers' Choice Award, najviše priznanje koje dodjeljuje TripAdvisor. Temeljeno na recenzijama i mišljenjima milijuna putnika, Hotel More nalazi se u top 1% ocijenjenih hotela, i među top 25 hotela u Hrvatskoj.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2