>
GOOD FOOD FESTIVAL 2024.
Datum od:
07.10.2024
Datum do:
20.10.2024
od 7. do 20. listopada
GOOD FOOD FESTIVAL 2024.
Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival, pravu poslasticu za sve ljubitelje kvalitetne hrane, koji će se održati od 7. do 20. listopada 2024. godine. Ovogodišnje izdanje Festivala bit će obilježeno bogatim programom koji će trajati dva tjedna te će uključivati brojna događanja i aktivnosti.
Festival će ponuditi raznoliku gastronomsku ponudu, uključujući vrhunska vina i ukusna jela. Tijekom trajanja Festivala bit će organizirane različite radionice, uključujući one o pripremi tradicionalnih dubrovačkih jela i jela iz hrvatske kuhinje. Također, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u večerama s poznatim chefovima te u gastronomskim turama.
Vrhunac Festivala bit će Dubrovačka trpeza koja će se protezati duž cijelog Straduna, na kojoj će se predstaviti brojni hoteli, restorani, slastičari i ugostitelji, pokazujući svoje vještine i znanje. Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival privući mnoge zaljubljenike u tradicionalnu, ali i modernu kuhinju te će oduševiti svakog posjetitelja, baš kao i prethodnih godina.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2