PROJEKT „RAZVOJ ODRŽIVOG TURIZMA – OD HERCEGOVAČKIH STAZA DO ELAFITSKIH OTOKA" prvi je europski projekt odobren jednoj Turističkoj zajednici iz Hrvatske, a financiran je iz IPA programa Prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 -2013.

Nositelji projekta su: Turistička zajednica Grada Dubrovnika (RH) i Udruženje za poduzetništvo i posao LiNK Mostar (BiH), a partneri projekta su: Razvojna Agencija Grada Dubrovnika DURA i UHPA - udruženje putničkih agencija Hrvatske, udruženje Kallipolis (Italija), Općina Ravno, ATA- udruženje putničkih agencija BIH i OXFAM Italia. Ukupna vrijednost projekta iznosi cca. 3.845.070,00 kn, a bespovratna sredstva koja su dodijeljena TZ Grada Dubrovnika iznose cca. 1.885.000 HRK. Projekt se provodi 24 mjeseca a njegov glavni cilj je produženje turističke sezone i ponude na pograničnom području Hrvatske i BiH, odnosno razvoj kopnenih i otočnih područja oko turističkih urbanih centara, Mostara i Dubrovnika.
Aktivnosti projekta se sastoje od edukativnih i promotivnih radionica s posebnim naglaskom na uvođenje koncepta" Difuznih hotela" kao i adaptacije i izgradnje dionice biciklističko-rekreacijske staze na otoku Šipanu u duljini od 2,5 km.VIŠE OD PROJEKTU ...

Sažetak projekta

Via Dinarica Plava staza

Blog Blondie Gypsy
Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2