>
Wellness & Spa

Osjećati se dobro, dati tijelu tako potrebnu snagu i energiju kroz vježbe u vodi, fitness ili plivanje, nezaobilazan su dio kratkih, ali i duljih boravaka dubrovačkih gostiju koji, uz duge šetnje uz more i zrak prepun mirisa Mediterana, u svojim hotelima doživljavaju osvježenje duha i tijela, čarobne trenutke u kupkama starih civilizacija, dahu Orijenta i ljekovitim cirkuliranjima vodenih kupelji.

Oni koji traže najbolje naći će u Dubrovniku savršen spoj suvremenog i starog, harmoniju arhitekture i prirode, mir i eleganciju, iznenađujući puls modernog grada. U Dubrovniku ćete se susresti s turistima koji traže mir, čija je pozornost usmjerena na povijest i kulturu, ali i s onima koje opčinjava aktivan odmor.

Dubrovačka hotelska ponuda istaknuta je po visokoj kvaliteti hotelskih objekata jer od sveukupno četrdeset hotela raspolaže s deset visokokategornika (5*****). U skladu sa suvremenim turističkim trendovima, hotelska ponuda obilježena je i najsuvremenijim wellness i spa sadržajima. Wellness centri dubrovačkih hotela redom su osvajali prestižna domaća i inozemna priznanja za visoku kvalitetu svoje ponude u posebno kreiranim prostorima, dizajnerski koncipiranim, tako da bude osjetila i izazivaju osjećaj ugode. Osobita pažnja posvećena je prirodnim elementima, minimalističkom dekoru, odabranoj glazbi koja stvara ugođaj otmjene mirnoće, i s pogledom na tirkizno more.

Sklad duha i tijela, opuštanje od stresne svakodnevice, moguće je u raznovrsnim saunama,hladnim toplim,turskim, finskim i drugim kupeljima, istočnjačkim metodama masaže, aromaterapijama....

Spomenimo Dubrovnik Palace Wellness & Spa, koji nudi terapeutsko opuštanje i organsku ishranu , nagrađen prestižnom nagradom -World Travel Award, Oskarom za najbolji wellness & Spa hotel u Hrvatskoj u 2007. godini.

U okviru hotela Grand Villa Argentina nalazi se Energy Clinic u kojoj gosti mogu izabrati između masaže, meditacije i joge, uz jamstvo potpunog psihofizičkog opuštanja. U 2006. godini otvoren je prvi dubrovački wellness u hotelu Uvala, osmišljen tako da zadovoljava ukuse najprobirljivijih.

U hotelu Libertas Rixos u Royal Spa wellness centru gosti mogu odabrati između više vrsta masaža: medicinske, anticelulitne, do Bali aromaterapeutske masaže, Thalgo tretmana tijela , Shiatzu ili Sultan masaže, Thai masaže, do ugodne turske kupelji.

U gimnastičkoj dvorani hotela Dubrovnik President na Babinom kuku uživate u savršenom pogledu na Elafitsko otočje ili u vrtnom whirlpoolu, a u hotelima Hilton Imperial i Excelsior opijate se miomirisima Mediterana i pogledom na staru gradsku jezgru.

Osjećati se dobro, dati tijelu tako potrebnu snagu i energiju kroz vježbe u vodi, fitness ili plivanje nezaobilazan su dio kratkih, ali i duljih boravaka dubrovačkih gostiju koji, uz duge šetnje uz more i zrak prepun mirisa Mediterana,u svojim hotelima doživljavaju osvježenje duha i tijela, čarobne trenutke u kupkama starih civilizacija, dahu Orijenta i ljekovitim cirkuliranjima vodenih kupelji.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2