>
Posjetite Dubrovnik za Valentinovo!
Datum od:
12.02.2016
Znate li da je Dubrovnik ponovno izabran kao jedna od najromantičnijih svjetskih destinacija?
Posjetite Dubrovnik za Valentinovo!

Na linku . http://www.welovedates.com/most-romantic-cities/.... otkrijte koji su to gradovi u društvu s Dubrovnikom, a ovo priznanje neka bude još jedan poziv zaljubljenima da provedu romantični vikend za Valentinovo  - Dan  zaljubljenih u Dubrovniku!

Dajte vašoj ljubavi novu dimenziju u jednom od naljepših gradova Mediterana, kao što su to napravili brojni svjetski poznati ljubavni parovi – Elizabeth Taylor i Richard Burton, Carlo Ponti i Sophia Loren, Sir Roger Moore i Lady Christina, Byonce i JayZ, Michael Douglass i Catherine Zeta Jones, Goldie Hawn i Kurt Russell, Bon Jovi i supruga Dorothea i brojni drugi...

Svake godine svoju ljubav brakom u Dubrovniku okruni dvjestotinjak inozemnih parova, čuvajući fotografije iz Dubrovnika kao nezaboravnu uspomenu na vjenčanje.

Dubrovnik svoj šarm povijesti, bezvremenske ljepote i posebne atmosfere nudi zaljubljenima i za Valentinovo i već je dugi niz godina prepoznat u svjetskim medijima kao jedna od u svijetu naljepših destinacija za medeni mjesec, jedan od najromantičnijih gradova na svijetu, jedno od „najslađih „mjesta za prosidbu.

Dubrovački hoteli nude posebne pakete za Valentinovo, u restoranima se pripremaju posebne delicije namijenjene zaljubljenima. UNESCO –v grad, mediteranska perla, raj na zemlji – kojim ga je prozvao George Bernard Show primit će Vas u zagrljaj svojih zidina i ovog Valentinova.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2