>
Dubrovnik za djecu

Ukoliko se odlučite na odmor u Dubrovniku s djecom preporučujemo Vam da prvo odaberete smještaj.

Dubrovnik za djecu
1340188165fotol115 1340188200fotol118 1340188230fotol240 1340188267fotol164 1340188296fotol112 1340188326fotol280

Dubrovnik nudi visoku kvalitetu u svim hotelima, ali i u privatnom smještaju uz primjeren raspon cijena, prilagođen vašem budžetu od samo par stotina kuna dnevno u nekom od apartmana u privatnom smještaju i u hotelima kategorije 3 zvjezdice, dok hoteli s 4 ili 5 zvjezdica nude i posebne popuste za djecu.

Preporučujemo smještaj na predjelu Lapada i Babina kuka gdje ćete naći prekrasne  prostore za boravak na otvorenom, šetnice uz more, plaže. Prošetajte Uvalom Lapad, popijte kavu, pojedite sladoled, palačinke, pizzu i pustite djecu da slobodno trče po plaži ili se igraju na obližnjim prostorima s različitim sadržajima namijenjenim djeci. Šetnica kralja Zvonimira u Uvali Lapad je pješačka zona koja je šetnicom uz more povezana sa zelenim površinama na Babinom kuku idealnim za igre loptom, vožnju biciklom, stolni tenis i mini golf na otvorenom. S Babinoga kuka pješačkim stazama se vrlo brzo dođe i na plažu Copacabana, na drugoj strani poluotoka, gdje se možete odmoriti uz kavu i sok dok Vaša djeca trče plažom i bacaju oblutke u more.


Otiđite u centar Grada, posjetite Akvarij i Prirodoslovni muzej, obiđite gradske Zidine. Osvježite se kavom, čajem ili sokom ispred Gradske kavane, Snack bara ili Cele dok se djeca pod vašim budnim okom nesmetano igraju s dubrovačkim mališanima ispred Crkve sv. Vlaha. Iz Gradske luke za desetak minuta brodom možete na poludnevni izlet na obližnji otok Lokrum gdje se možete okupati u Mrtvom moru, prošetati šumovitim šetnicama kojima nesmetano šetaju paunovi i upoznati se s rijetkim biljnim vrstama u Botaničkom vrtu.


Jedan dan provedite u Medenoj dolini na Bosanki poviše Dubrovnika, neka vaša djeca na čistom zraku uzjašu ponija i upoznaju ostale domaće životinje u ovom malom dječjem carstvu. Ako pak ostajete dulje ne propustite odlazak u Konavle na jahanje, a na odlasku, prije polijetanja vašeg zrakoplova svakako pogledajte Đurovića špilju ispod piste na dubrovačkoj zračnoj luci.

Ako ste u Dubrovnik došli ljeti sve ovo vam se nudi nakon cjelodnevnog kupanja na dubrovačkim plažama u čistome moru. Pješčane plaže na elafitskim otocima, u Slanome, šljunčane plaže u Brsečinama, u Srebrenome možete iskoristiti za cjelodnevni izlet i kupanje ukoliko Vam je dosadila plaža ispred hotela u kojem ste odsjeli. More i sunce bit će doprinos zdravlju u nadolazećoj zimi, a fotografije vaše djece dok po prvi put plivaju, rone, skaču u more, voze kajak ili pedalin, podsjetit će vas na nezaboravan boravak u Dubrovniku.

Djeca će vas sigurno pitati:“Kad ćemo ponovno u Dubrovnik?“


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2