>
  • Vijesti
Predstavljanje Dubrovnika na vodećem turističkom sajmu WTM u Londonu
Datum od:
06.11.2023
Turistička zajednica grada Dubrovnika, u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, predstavlja bogatu turističku ponudu grada na prestižnom Svjetskom Turističkom Sajmu (WTM) u Londonu od 6. do 8. studenog 2023.
Predstavljanje Dubrovnika na vodećem turističkom sajmu WTM u Londonu
wtm3 wtm2 wtm1
Sudjelovanje na sajmu bit će obilježeno i nizom sastanaka s britanskim organizatorima putovanja, aviokompanijama i istaknutim predstavnicima medija, a koji su važni za uspostavljanje i jačanje suradnje s dionicima iz Ujedinjenog Kraljevstva. Očekuje se da će takvi susreti rezultirati povećanim brojem posjetitelja iz Britanije u budućnosti, dodatno jačajući promociju Dubrovnika na ovom važnom tržištu.

Na vodećem svjetskom turističkom sajmu World Travel Market u Londonu, Turistička zajednica grada Dubrovnika, kao jedan od suizlagača na štandu Hrvatske turističke zajednice, predstavlja turističku ponudu grada u čijim je turističkim ostvarenjima britansko tržište tradicionalno na prvom mjestu. U prvih deset mjeseci 2023., Dubrovnik je dočekao 174.254 gostiju iz Ujedinjenog Kraljevstva, ostvarivši 777.555 noćenja.

Prezentacija Dubrovnika na ovom uglednom globalnom sajmu putovanja i turizma odvija se na štandu Hrvatske turističke zajednice kao glavnog izlagača, uz ukupno 23 suizlagača, uključujući Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske, Šibensko-kninske, Zagreba, Splita, Croatia Airlines, Nacionalnog parka Plitvička jezera i drugih.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2