>
  • Vijesti
2. Kongres obiteljskog smještaja
Datum od:
22.03.2023
Split, 27. i 28. ožujka Hotel Radisson
2. Kongres obiteljskog smještaja
Hrvatska udruga obiteljskog smještaja organizira 2. Kongres obiteljskog smještaja 27. ožujka 2023. u Hotelu Radisson Blu u Splitu. Kongres u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajedinice Splitsko-dalmatinske županije namjenjen je svim nositeljima obiteljskog smještaja, dakle svim iznajmljivačima.

Glavna svrha kongresa je upoznavanje naših iznajmljivača s novim trendovima, brendiranjem i potporama obiteljskom smještaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji te poreznom politikom. Gosti predavači zastupat će teme koji su iznajmljivačima od važnosti u uspješnom poslovanju.

Nove projekte vezane uz destinaciju i brendiranje smještaja predstavit će TZ Splitsko-dalmatinske županije. Županija Splitsko-dalmatinska predstavit će projekt Ambasador u turizmu, a Upravni odjel za turizam i pomorstvo novosti vezano za kategorizaciju.

Ministarstvo turizma i sporta RH izlagat će na temu planirane rekategorizaciju starijih objekata za smještaj. Predstavnici Porezne uprave upoznat će sudionike sa tematikom ulaska iznajmljivača u PDV sustav i svim ostalim pitanjima vezano za njihovo poslovanje.

Na Kongresu sudjeluju gosti predavači iz Hrvatske, kao i iz Francuske, Italije i Slovenije koji su na čelu udruga i organizacija koji se bave poslovanjem obiteljskog smještaja, te će nas uputiti u novitete i načine na koji se svaki mali iznajmljivač može istaknuti od konkurencije.

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i prijavite se pomoću linka: https://huos.org/prijava-kongres-2023/

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2