>
  • Vijesti
Održana 6. Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika
Datum od:
20.03.2023
Održana 6. Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika
tzskupstina1_002 tzskupstina2_002 tzskupstina3_002
U ponedjeljak, 20.ožujka u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik, održana je 6. Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika, na kojoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda: Izvješće o izvršenju Programa rada s financijskim izvještajem za 2022.g., Izvješće direktora o svom radu, Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2022.g., Izvješće neovisnog revizora o obavljenom nadzoru nad poslovanjem i Izvješće neovisnog revizora o reviziji financijskih izvještaja.

Na sjednici je odabran i revizor za nadzor poslovanja za 2023.g. Romano Dedović, tvrtka Konfidenca te su izabrani predstavnici u Skupštinu TZ Dubrovačko-neretvanske županije – Ivan Josip Karlić ( Valamar Riviera dd), Hrvoje Šanje (ALH), Srđan Meštrović (Royal Hotels and Resort doo), Srđan Pujo (Hotel Lero ), Vivian Kuculo (Hotel Lapad), Dijana Urlić Obuljen (iznajmljivač) te Kristijan Pavić (ACI).
Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika prezentirao je Izvješće o izvršenju Programa rada s financijskim izvještajem za 2022. godinu te se osvrnuo na do sada provedene aktivnosti, prošlogodišnje rezultate, ali i planove za nadolazeću sezonu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2