>
  • Vijesti
Predstavljanje turističke ponude Dubrovnika na turističkom sajmu u Napulju
Datum od:
18.03.2023
Predstavljanje turističke ponude Dubrovnika na turističkom sajmu u Napulju
napulj2 napulj1
Turistička zajednica grada Dubrovnika predstavlja turističku ponudu u Napulju od 16. do 18. ožujka, na sajmu BMT Napoli u suradnji s predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Italiji.

Turistički sajam BMT ( Borsa Mediterranea Del Turismo ) u Napulju jedan je od najposjećenijih sajmova u Italiji u trajanju od tri dana, od kojih su prva dva dana sajma namijenjena poslovnoj publici, a treći dan sajma je za široku publiku. Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika, na sajmu u Napulju svoju ponudu predstavljaju i Turistička zajednica Šibensko kninske županije, TZ Splitsko dalmatinske, TZ Zadarske županije, Jadrolinija i TO Amatori.

Tijekom 2022. godine u Dubrovniku je boravilo 28 681 turista iz Italije, koji su ostvarili 88 128 noćenja te su bili deveti na top listi. Dubrovnik će u ljetnoj sezoni 2023. biti povezan s pet talijanskih gradova Rim, Napulj, Bolzano, Forli i Venecija, a zračne operacije obavljati će avioprijevoznici Croatia Airlines, EasyJet, Vueling, Skyalps, Go to fly/ Aeroitalia. Dubrovnik će također bit povezan s Italijom trajektnom linijom Jadrolinije iz Barija.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2