>
  • Vijesti
7. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA RH
Datum od:
07.03.2023
18. ožujka 2023,  Hotel Westin, Zagreb
7. FORUM OBITELJSKOG SMJEŠTAJA RH
Stvorite dom kakav bi svaki gost poželio.

U subotu, 18. ožujka 2023. godine, u hotelu Westin u Zagrebu. održava se 7. Forum obiteljskog smještaja koji organizira Sektor za turizam Hrvatske gospodarske komore u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom.

Ovogodišnji FOS trajat će jedan dan te će kroz prezentacije i dva panela pružiti aktualne informacije s ciljem pomoći u pripremama za turističku sezonu te uvid u trendove na turističkom tržištu.

Govor o postizanju dugoročno održivog obiteljskog turizma održat će Nedo Pinezić, a Nikolina Novinić predstavit će važnu ulogu dobre komunikacije s gostima.

U prvom panelu održat će se rasprava o izvrsnosti u obiteljskom smještaju kao preduvjetu za konkurentan i održiv razvoj hrvatskog turizma. Drugi panel obradit će aktualne novosti u zakonodavstvu. Na kraju vas čeka uvijek zanimljivo predavanje Ljerke Markote o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Specijalizirani blok Turizam s hrvatskim predznakom izlaže trendove i primjere dobre prakse uređenja i opremanja objekata obiteljskog smještaja s naglaskom na kvalitetu i održivost.

Paralelno održavanju glavnog programa odvijat će se radionice Booking.com, na koje se možete prijaviti putem obrasca klikom na poveznicu:

Broj prijava na radionice je ograničen.

Na Forumu će biti organiziran i izložbeni prostor B2B u sklopu kojeg ćete imati priliku upoznati i umrežiti se s izlagačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj.

Podršku ovogodišnjem FOS-u pružaju Ministarstvo turizma i sporta te Turistička zajednica Grada Zagreba.

Iznos kotizacije je 20 € + PDV. Kotizacija uključuje sudjelovanje na Forumu i ručak.

Predračun za kotizaciju šaljemo na e-adresu koju upišete u prijavnom obrascu.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za Vaše objekte – prisustvujte i kvalitetno se pripremite za nadolazeću turističku sezonu!

Podsjećamo da se Forum obiteljskog smještaja održava od 2014. godine te predstavlja jedinstveno godišnje okupljanje predstavnika obiteljskog smještaja na nacionalnoj razini. Dosad se održavao u Opatiji, Poreču, Zadru, Zagrebu, Splitu i Pazinu. Jedno je od najzanimljivijih turističkih događanja i služi kao platforma za informiranje, razmjenu iskustava i razvoj suradnje među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu.

UVJETI OTKAZIVANJA: Sudionicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-adresu [email protected] najkasnije dva radna dana prije početka Foruma. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanje sudionici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2