>
  • Vijesti
Istraživanje karakteristika obiteljskog/privatnog smještaja
Datum od:
09.02.2023
Istraživanje karakteristika obiteljskog/privatnog smještaja
Poštovani privatni iznajmljivači
Hrvatska turistička zajednica planira pokretanje sustava dodjele oznaka kvalitete za obiteljski/privatni smještaj u Hrvatskoj, uz Vašu pomoć u pogledu diseminacije informacije o projektu otpočelo je anketiranje iznajmljivača (kvantitativno primarno istraživanje) koje se u razdoblju od 6. do 27. veljače 2023. provodi putem poveznice dostupne kroz sustav eVisitor.

Druga faza projekta uključuje kvalitativno primarno istraživanje kojem je kroz fokus grupe cilj utvrditi iskustva i izazove poslovanja konkretnih poslovnih dionika obiteljskog/privatnog smještaja, stavove prema programima dodjele oznaka kvalitete, stavove vezane uz upravljanje destinacijom i spremnost umrežavanja/suradnje s drugim dionicima, razvojne mogućnosti ovog segmenta smještajne ponude i dr.

U skladu s navedenim, potrebna nam je Vaša pomoć u organizaciji online fokus grupa, tj. regrutaciji sudionika istih (vlasnika obiteljskog/privatnog smještaja) koji su spremni sudjelovati u istraživanju.

Ljubazno molimo privatne iznajmljivače koji su spremni sudjelovati u ovom  projektu da se prijave na e-mail: [email protected]
Rok prijave je 13.veljače 2023. do 10.00sati.



Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2