>
  • Vijesti
U PONEDJELJAK POČINJE FESTA 2023 DUBROVNIK!
Datum od:
20.01.2023
Knjiga Tomislava Kuljiša i izložba „Sveti Vlaho i more" Dubrovačke udruge likovnih umjetnika
U PONEDJELJAK POČINJE FESTA 2023 DUBROVNIK!
izlozba_festa_dulu_mirica_dubcic_002 izlozba_festa_dulu_plakat_sv_vlaho_i_more_2_002 izlozba_festa_dulu_silvija_sikavica_002 screenshot_1
Sljedećeg tjedna počinje tradicionalna višednevna manifestacija Festa 2023 Dubrovnik! Program 22. Feste Dubrovnik počet će predstavljanjem knjige Tomislava Kuljiša „O tempora, o mores!", zbirke novela u izdanju Društva dubrovačkih pisaca, koje će se održati u ponedjeljak, 23. siječnja u 19 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad.

U okviru izložbenog dijela ovogodišnjeg programa Feste, otvaranje izložbe Parcu u čast, „Sveti Vlaho i more" članova Dubrovačke udruge likovnih umjetnika održat će se u utorak, 24. siječnja u 19:30 u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik, Kazalištem Marina Držića, Domom Marina Držića i Hrvatskom maticom iseljenika Dubrovnik u predvorju Kazališta Marina Držića.

Trinaest umjetnika predstavit će se na drugoj ovogodišnjoj izložbi Dubrovačke udruge likovnih umjetnika. Djela su nastala tijekom 2022. i 2023. u tehnici akrila, kolaža i kombiniranoj tehnici. Svoje radove ovom prigodom izložit će Josip Škerlj, Karja Tolja, Marijan Fragić, Marijana Hure, Marta Baće, Mirica Dubčić, Miroslav Stamatović, Nino Dubčić, Robert Kralj, Pero Skvrce, Silvija Sikavica, Valter Kožul i Vedran Grabovac. Izložba će biti otvorena do 7. veljače 2023. i može se pogledati u radnom vremenu Kazališta.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2