>
  • Vijesti
Od ove nedjelje kreće emitiranje serijala "WIND MASTERS CROATIA"
Datum od:
24.11.2022
na najprestižnijem svjetskom TV kanalu za nautičare, ljubitelje putovanja i vodenih sportova NAUTICAL CHANNELU
Od ove nedjelje kreće emitiranje serijala

Međunarodni TV kanal Nautical Channel, koji se trenutno emitira u više od 120 zemalja svijeta na svim kontinentima, nastavlja promociju i predstavljanje turističkih ljepota Hrvatske. Nakon 5 sezona TV serijala „Sail-ho! Croatia“, započinje prikazivanje novog TV serijala „Wind Masters Croatia“ proizvedenog ovog ljeta u produkciji tvrtke Amali Doare iz Zagreba u kojem se gledatelje kroz 10 polusatnih epizoda vodi najzanimljivijm i najljepšim destinacijama 9 nautičkih ruta na hrvatskoj obali, od Dubrovnika do Istre. Gledatelji će se moći upoznati s gradovima, destinacijama i skrivenim biserima na koje će naići tijekom svog posjeta Hrvatskoj. Također, u sklopu svake emisije je i prilog o osnovama jedrenja kako bi se manje iskusni nautičari mogli bolje nositi s vještinama plovidbe Jadranom. Posebna poslastica za gledatelje je posljednja, 10. epizoda u kojoj se po prvi puta na ovako značajnom međunarodnom TV kanalu predstavlja Slavonija i Baranja u posebnoj emisiji posvećenoj riječnim kruzerima te gradovima i atrakcijama koje turisti mogu posjetiti i okusiti u 3 slavonske županije; Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj i Brodsko-posavskoj.

I ovaj serijal nastao je u bliskoj suradnji s glavnim partnerima a to su Hrvatska turistička zajednica i ACI Club jer je promocija nautičkog turizma, a naročito riječnih kruzera jedan od prioriteta u promociji Hrvatske u svijetu.

Ostali partneri projekta su INA, Jadrolinija, Hrvatska pošta, Turističke zajednice Kvarnera, Istre, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske, Vukovarsko-srijemske, Osječko-baranjske te Brodsko-posavske županije, brojni gradovi, Nacionalni parkovi Krka i Plitvička jezera i drugi.

Emitiranje serijala „Wind Masters Croatia“ započinje ove nedjelje u 21.00h na kanalu Nautical Channel koji gledatelji u Hrvatskoj mogu gledati na više IPTV platformi te će idućih 10 nedjelja u istom terminu biti emitirana nova epizoda serijala uz brojne reprize tokom ostalih dana.

Raspored premijernog emitiranja emisija (21.00h):

27.11.   Epizoda 1 – Dubrovnik, Ston, Korčula, Orebić, NP Mljet

04.12.   Epizoda 2 – Tučepi, Baška Voda, Split, Supetar, Bol

11.12.   Epizoda 3 – Jelsa, Stari Grad, Hvar, Šolta, Vis, Komiža

18.12.   Epizoda 4 – Šibenik, Murter, NP Krka, Vodice

25.12.   Epizoda 5 – Biograd, Sukošan, Bibinje, Ugljan, Pašman, Dugi Otok

01.01.   Epizoda 6 – Zadar, Nin, Iž, Olib, Silba, Premuda, Molat, Pag

08.01.   Epizoda 7 – Novalja, NP Plitvička jezera, Rijeka, Opatija

15.01.   Epizoda 8 – Rab, Mali Lošinj, Cres

22.01.   Epizoda 9 – NP Brijuni, Rovinj, Poreč, Vrsar, Novigrad

29.01.   Epizoda 10 – Baranja, PP Kopački rit, Osijek, Aljmaš, Vukovar, Slavonski Brod, Ilok

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2