>
  • Vijesti
Završeno deveto izdanje Good Food Festivala
Datum od:
17.10.2022
Vrijedne donacije prikupljene na Dubrovačkoj trpezi i gala večeri
Završeno deveto izdanje Good Food Festivala
img_1824_002 img_2373_002 img_2784_copy_002 mk4_7271_002 mk4_7309_copy_002

Turistička zajednica grada dubrovnika i ove godine je organizirala deveti po redu Good Food Festival od 10. do 16. listopada, gastronomsko događanje koje je okupilo brojne posjetitelje i ljubitelje dobre hrane. Osim tradicionalnog programa Good Food Festivala, ovogodišnje izdanje obogaćeno je i Bavarin street food festivalom, večeri sa Michelinovim chefom, raznovrsnim radionicama, gastro turama i drugim događanjima kojih je ove bilo oko četrdeset.

Posebno izdvajamo krunu Festivala, Dubrovačku trpezu, koja se ponovo održala nakon dvije godine, a privukla brojne posjetitelje i sugrađane, ali i veliki broj sudionika iz različitih uslužnih sektora, dubrovačkih hotela i restorana, pekara,slastičara, ugostitelja i vinara koji su prezentirali svoje znanje i umijeće. Dubrovačka trpeza svake godine ima i humanitarni karakter pa se ukupan prihod od 94 124,00 kn donirao Društvu distrofičara invalida cerebralne paralize i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko neretvanske županije.

Još jedan humanitarni događaj održao se u sklopu Good Food Festivala, a riječ je o večeri u hotelu Rixos Premium Dubrovnik, gdje se održala završna gala večera Titanic Dinner Experience, na kojoj su gosti uživali u posebno osmišljenom meniju te izvrsnoj glazbenoj pratnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Maje Grgić te plesne skupine Wevents.  Sav prikupljeni prihod u iznosu od 31 500,00 kn donirano je Udruzi Dva skalina.

Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i sudjelovali u ovogodišnjem programu Good Food Festivala, a posebice na događanjima humanitarnog karaktera.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2