>
  • Vijesti
Promocija Dubrovnika na izraelskom tržištu
Datum od:
29.03.2022
TZ grada Dubrovnika nastupa na sajmu IMTM u Tel Avivu
Promocija Dubrovnika na izraelskom tržištu
izrael_2 izrael_1
Turistička zajednica grada Dubrovnika, od 28. do 30. ožujka, nastupa na samostalnom štandu na sajmu IMTM-u u Tel Avivu. TZ grada Dubrovnika na sajmu u Tel Avivu, odmah pored štanda TZ Zagreba, predstavlja turističku ponudu Dubrovnika te u okviru sajma održava niz sastanaka s izraelskim organizatorima putovanja i predstavnicima medija. Štand TZ Grada Dubrovnika posjetila je Veleposlanica Republike Hrvatske u Izraelu Vesela Mrđen Korać, prvi tajnik RH Veleposlanstva Lada Ćurković, kulturni ataše Republike Hrvatske Goran Vidošević te organizatorica sajma IMTM Oryl Spangul. Na sajmu sudjeluje 1870 izlagača iz 57 zemalja, a očekuje se preko 25 000 posjetitelja.

Povodom promocije Dubrovnika na izraelskom tržištu, Turistička zajednica grada Dubrovnika snimila je video o bogatom židovskom naslijeđu u Dubrovniku. Cilj petominutnog videa je predstaviti židovsku povijest Dubrovnika i Dubrovačke Republike te ukazati na iznimno dugotrajnu i neraskidivu vezu Grada sa svojim židovskim stanovništvom. Video je snimljen na hebrejskom jeziku, uz engleski titl, a autor i voditelj je dugogodišnji vodič i član Židovske općine Dubrovnik, Matija Singer.
Promotivni video je koristi se za promociju na društvenim mrežama na izraelskom tržištu te također za distribuciju izraelskim turističkim agencijama, zrakoplovnim prijevoznicima i ostalim partnerima.

Budući da je Izrael jedna od najprocijepljenijih zemalja svijeta te pozicioniranjem Hrvatske na zelenu listu na tom tržištu, nastupom na sajmu u Tel Avivu, promocijom i putem promotivnog videa o doprinosu židovskog kulturno-povijesnog naslijeđa dubrovačkom napretku kroz povijest, očekuje se pozitivan rast turističkog prometa s izraelskog tržišta.

Video možete pogledati na slijedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=So7ODkbx-9c

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2