>
  • Vijesti
Dubrovnik predstavljen na kongresnom sajmu IBTM Barcelona
Datum od:
13.12.2021
Turistička Zajednica grada Dubrovnika predstavila je kongresnu ponudu Dubrovnika
Dubrovnik predstavljen na kongresnom sajmu IBTM Barcelona
ibtm_2 screenshot_2

Turistička Zajednica grada Dubrovnika predstavila je kongresnu ponudu Dubrovnika na specijaliziranom sajmu za kongresnu industriju IBTM Barcelona, najvažnijem okupljanju profesionalaca ove industrije koji je prvi put održan uživo, od 30. studenog do 2. prosinca, od početka pandemije Covid-19.

Dubrovnik je predstavljen na hrvatskom štandu u organizaciji Hrvatske turističke zajednice a uz Kongresni ured TZ grada Dubrovnika, na sajmu je svoju ponudu predstavilo još šest suizlagača, među kojima su kongresni uredi Zagreba i Opatije te kompanije Valamar, Liburnia Hotels & Villas, Le meridien Lav Split i Spektar putovanja. Riječ je o isključivo poslovnom sajmu s unaprijed dogovorenim sastancima koji je po procjeni profesionalaca najvažniji svjetski događaj kongresne industrije.

“Odličan interes za Dubrovnik uz maksimalan broj održanih sastanaka s organizatorima poslovnih putovanja, posebno s naših tradicionalno najjačih tržišta Velike Britanije, SAD-a, Njemačke i Francuske, ali i Rusije, Poljske i Grčke. Uz pretežno zanimanje za incentive i korporativna putovanja, veliki je interes asocijacija za organizaciju međunarodnih kongresa u nadolazećim godinama. Organizatori su zainteresirani za hotele visoke kategorije s kongresnim kapacitetima, a ističu dostupnost direktnim letovima kao vrlo važan preduvjet za odabir destinacije ” Izjavila je voditeljica Kongresnog odjela Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Dodajmo kako se na burzi u Barceloni predstavilo više od 3.000 destinacija i ponuđača, koji su imali priliku za poslovne susrete s više od 15.000 profesionalaca iz industrije poslovnih putovanja. Kongresna burza IBTM Barcelona, uz burzu IMEX Frankfurt, predstavlja najznačajniju burzu u Europi, ali i svijetu.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2