>
  • Vijesti
HTZ predstavlja hrvatsku ponudu poslovnog turizma na burzi u Ljubljani
Datum od:
27.08.2021
Ovogodišnja burza je 13. po redu te se do sada profilirala kao važno mjesto za stvaranje novih kontakta i suradnji
HTZ predstavlja hrvatsku ponudu poslovnog turizma na burzi u Ljubljani
conveta_1 conveta_2
Hrvatska turistička zajednica predstavlja hrvatsku ponudu poslovnog turizma na kongresnoj burzi Conventa, koja se uživo održava u Ljubljani. Ovogodišnja burza je 13. po redu te se do sada profilirala kao važno mjesto za stvaranje novih kontakta i suradnji.

„Drago nam je da opet imamo priliku uživo predstaviti našu ponudu na burzi Conventa u Ljubljani koja okuplja najvažnije međunarodne kongresne ponuđače i specijalizirane medije, a vrlo je dobar i odaziv publike, odnosno poslovnih posjetitelja sajma. Na ovaj način dodatno jačamo poziciju Hrvatske u kongresnoj industriji te potičemo daljnji razvoj proizvoda i potencijala u segmentu poslovnog turizma", izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, nadodavši kako na burzi sudjeluje 79 izlagača iz 13 zemalja.

Naime, uz Hrvatsku turističku zajednicu, među hrvatskim subjektima koji sudjeluju na Conventi su i kongresni uredi Zagreba i Dubrovnika te osam domaćih tvrtki, odnosno Croatia Airlines, Illustris Events – Incentives – DMC, Plava Laguna d.d., Stentor, Wine & Heritage Hotel Roxanich, Kempinski Hotel Adriatic, Le Meridien Lav i INTOURS DMC.

Također, kroz „Hosted Buyers" program na burzi je prisutno 96 internacionalnih i 14 slovenskih buyera, a na temelju iskazanog interesa i broja odrađenih sastanaka, kojih je više od 40, može se zaključiti kako je Hrvatska sve traženija destinacija u segmentu poslovnih putovanja i skupova.

Dodajmo kako su kongresne burze najvažnije mjesto susreta ponude i potražnje jer organizatori svim izlagačima osiguravaju sastanke s visoko kvalitetnim kupcima, ali i predstavnicima medija, korporacija i asocijacija.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2