>
  • Vijesti
Talijanski influenceri promoviraju Dubrovnik
Datum od:
09.08.2021
Poznati talijanski par svoje oduševljenje Dubrovnikom dijeli s 800 000 pratitelja na Instagramu
Talijanski influenceri promoviraju Dubrovnik
U organizaciji predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u Zagrebu i Turističke zajednice grada Dubrovnika, od 8. do 13. kolovoza, u Dubrovniku boravi poznati par talijanskih influencera. Talijanski influenceri su poznati glumac i model Gennaro Lillio, kojeg na Instagramu prati više od 520 000 pratitelja, poznat između ostalog i po suradnji s dizajnerskim dvojcem Dolce & Gabbana i Ema Kovač, uspješni hrvatski model, glumica, poduzetnica i voditeljica, koja je prije nekoliko godina hrvatsku adresu zamijenila talijanskom, gdje ostvaruje izniman uspjeh, a na Instagramu je prati oko 250 000 pratitelja.

U ime Turističke zajednice grada Dubrovnika, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, Sandra Milovčević, talijanskim influencerima zaželjela je dobrodošlicu te im uručila prigodne poklone za uspomenu na Dubrovnik. Slavni talijanski par će, prema programu organiziranom od strane HTZ-a i TZ grada Dubrovnika, tijekom svog petodnevnog boravka u Jadranskim luksuznim hotelima u Dubrovniku, upoznati kulturnu baštinu grada, obići sve najvažnije znamenitosti, uživati u gastronomskoj ponudi u nekim od najboljih dubrovačkih restorana te otići na izlete na Elafite i na Mljet.
Već prvi dan svog boravka svoje oduševljenje ljepotama Dubrovnika dijele s oko 800 000 pratitelja na Instagramu.

Talijansko tržište je jedno od važnijih emitivnih tržišta Dubrovnika te je ovu turističku sezonu prema Dubrovniku uspostavljena direktna trajektna linija iz Barija četiri puta tjedno, kao i direktni letovi iz Rima avioprijevoznika Vueling četiri puta tjedno, Alitalia dva puta tjedno i Croatia Airlines tri puta tjedno.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2