>
  • Vijesti
Promocija Dubrovnika u ruskim medijima
Datum od:
20.07.2021
Objave o Dubrovniku u prestižnim ruskim medijima
Promocija Dubrovnika u ruskim medijima
naslovnica elle_ru harpers_bazaar instyle posta_magazine screenshot_4

Nakon što je dvanaest istaknutih novinara prestižnih ruskih medija kao što su Bazzar, Marie Claire, InStyle, Elle, Cosmo, Grazia, Style i dr. boravilo u Dubrovniku od 13. do 15. lipnja,  u organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik te uz potporu Turističke zajednice grada Dubrovnika, objavljeni su članci o Dubrovniku u više prestižnih ruskih medija.

Tijekom svog višednevnog boravka u Hotelu Rixos Premium Dubrovnik novinari su u pratnji lokalnog vodiča obišli glavne znamenitosti Dubrovnika, kao i Elafite te su se upoznali s kulturnom baštinom, ali I bogatom gastronomskom ponudom.

U Dubrovniku je ruske novinare u lipnju dočekala direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika, Ana Hrnić, istaknuvši važnost ruskog tržišta za Dubrovnik. Nakon snimanja poznate turističke emisije, televizijske kuće TV Channel Russia-1 ,“Po sekretu vsemu svetu” u Dubrovniku krajem svibnja, kao i emitiranja prve epizode 19. lipnja, ovo je još jedan nastavak velike promocije Dubrovnika kao turističke destinacije na nama bitnom ruskom tržištu, na kojem vlada izniman interes za Dubrovnikom, a čemu svakako doprinose svakodnevni izravni letovi s Moskvom zrakoplovnim prijevoznikom Aeroflot.

Od početka godine rusko tržište bilježi izvrsne rezultate te je u usporedbi s 2019. godinom, od 1.1. do 18. srpnja 2021. ostvareno 12% više dolazaka te 33% više noćenja, a od početka srpnja ostvareno je 75% više dolazaka te 79% više noćenja nego u 2019.godini.

Sve objavljene članke možete poledati na idućim linkovima:

Men`s HealthPosta MagazineInStyleElleHarper`s BazaarVokrug Sveta


Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2