>
  • >
  • Newsletter Dubrovački zimski festival
ORLANDINO 25.studenog do 8. siječnja
ORLANDINO 25.studenog do 8. siječnja

Poseban dio programa Dubrovačkog zimskog festivala jest Dječji zimski festival Orlandino.

Čarobno ukrašeni  Park Luja Šoletića u Gružu , prigodno uređen svjetlosnim dekoracijama s dječjim motivima. Za cijelo vrijeme trajanja Dječjeg programa u Gružu će biti postavljen lunapark i klizalište, a  novost je Kućica Ivice i Marice uz raznovrsne sadržaje za najmlađe.

Program za djecu uključuje i programe u organizaciji Kinematografa Dubrovnik, koji će uz radionice za djecu u Luži, imati i posebne blagdanske projekcije filmova.

Prirodoslovni muzej Dubrovnik pridružuje se festivalskom programu organizacijom zanimljivih i edukativnih radionica u muzeju.

Među dječjim programima koji će uslijediti u prosincu ispred crkve sv. Vlaha posebno se ističu tradicionalna slatka zabavna i humanitarna manifestacija „Torta Party“ i Božićna bajka, događanja u organizaciji Turističke zajednice Grada Dubrovnika koja će sigurno razveseliti najmlađe. Posebnost Božićne bajke je u tisuću i pol poklona koji će se taj dan dijeliti djeci na Stradunu.

U Kazalištu Marina Držića održat će se završni sat radionice „Kolende i božićne pjesme“ koje s dubrovačkom dječicom pripremaju voditeljice Paola Dražić Zekić i Sanja Dražić, učeći ih tradicionalnim božićnim pjesmama ovog kraja.

Klizalište i lunapark u sklopu 3. Dubrovačkog zimskog festivala bit će otvoreni do 8. siječnja 2017.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2