>
PROGRAM DUBROVAČKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA
PROGRAM DUBROVAČKOG SIMFONIJSKOG ORKESTRA
Dubrovački simfonijski orkestar tradicionalno u prosincu svoje građane i goste dariva prigodnim koncertima. Ulazi na ove koncerte su besplatni, a redovno okupljaju brojne posjetitelje. Prvi takav koncert održat će se u četvrtak, 5. prosinca, u povodu blagdana Sv. Nikole i Dana dubrovačkih branitelja, a održat će se u crkvi Male braće, s početkom u 20 sati. Nastupaju Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem dirigenta Marc Tardue i Mješoviti zbor Libertas.

U četvrtak, 12. prosinca u suradnji s Rotary klubom Dubrovnik, održat će se tradicionalni koncert „U susret Božiću". Riječ je o koncertu humanitarnog karaktera, u izvedbu Dubrovačkog simfonijskog orkestra, pod ravnanjem dirigenta Marc Tardue. Koncert će se održati u Lazaretima s početkom u 19.30 sati.

U nedjelju, 15.prosinca, u Kazalištu Marina Držića u 19.30 sati, u suradnji s Gradom Dubrovnikom, održat će se završni koncert godine Orlanda, nastupom Dubrovačkog simfonijskog orkestra zajedno s gostima.
Božićni koncert koji se neprekidno još održava još od 1991. godine na isti datum 21. prosinca u 20 sati, u hotelu Valamar Lacroma,a nastupaju Dubrovački simfonijski orkestar, solisti, poznata pjevačica Vanna s gostima te Klapa FA Linđo, Subrenum i Zbor Blasius. Dirigent na ovom koncertu je Veton Marevci , a na programu su tradicionalne božićne pjesme i napjevi.

27. prosinca u Franjevačkoj crkvi u 20 sati,održat će se Božićni koncert uz vodstvo dirigenta Viktora Lenerta i Slobodana Begića te dubrovačke soliste, klape i zborove.

Ni ulazak u Novu godinu ne prolazi bez glazbe – točno u 12 sati, u srijedu 1. siječnja na Stradunu će nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar pod ravnanjem dirigenta iz Izraela, Noam Zura. Koncert je organiziran u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika .

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2