>
BarBaQ & DBC Craft Beer
BarBaQ & DBC Craft Beer
Vlasnik BarBaQ branda specijaliziranog za izradu BBQ smokera i jela iz BBQ-a, Mojmir Žuvela, dovest će svoju putujuću kuhinju na Good Food festival i pripremati jela iz smokera. Ovaj svjetski putnik, izučeni pizza majstor i veliki zaljubljenik u sočne odreske u svojoj prikolici priprema nevjerojatno mekano meso koristeći smoker - zatvoreni roštilj u kojemu se jako sporo peku veći komadi mesa. Temperatura u peći mora biti od 107 do 110 stupnjeva Celzijusovih i potrebno je pravilnim loženjem održavati količinu energije i dima kako bi se meso pravilno termički obradilo. Za dimljenje najkvalitetnijeg mesa se koriste tvrde vrste drva s malo vlage, a najpoželjniji je orah koji daje posebnu notu okusa.
Na Good Food festivalu će se u BarBaQ prikolici pripremati odlični burgeri, svinjska rebrica, trgana svinjetina i govedina, a uz ukusni mesni zalogaj odlično ide dobro craft pivo.
Dubrovnik Beer Company ima spremno čak 7 stilova piva, koja se odlično sljubljuju uz grill specijalitete. Kušajte Maestral, Fortunal, Grego, Goa, Hugo, Libertas i Chola chicana, piva koja se proizvode u srcu Grada, a sve uz odličnu glazbu i zabavu.
Razmazite svoje nepce i uživajte u ovom događaju popraćenom živom glazbom!
   
Info Informativni
uredi
  TIC PILE

tel. +385 20 / 312-011
E-Mail

Svaki dan 08.00-20.00 sati


TIC GRUŽ
Svaki dan 08.00-20.00 sati
Obala Ivana Pavla II., br. 1

tel. +385 20 417 983
email


VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2