>
GOOD FOOD FESTIVAL 2019.
Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival
GOOD FOOD FESTIVAL 2019.
Turistička zajednica grada Dubrovnika i ove godine organizira Good Food Festival-
gastronomsku poslasticu za sve ljubitelje dobre hrane koja će se odvijati od 14. do 20. listopada 2019. i obuhvaćati brojne događaje. Ovogodišnje, šesto izdanje Festivala sadrži raznoliku ponudu ukusne hrane i najboljih vina.
Tijekom trajanja Festivala organizirane su razne radionice poput radionica pripremanja dubrovačkih slastica te jela tradicionalne hrvatske kuhinje, pretvaranje jela u restoransko, slaganje jelovnika i druge. Ovogodišnji Good Food Festival u svom bogatom programu sadrži zanimljive prezentacije, radionice, predavanja, gastro ture i tematske večere.
Vrhunac Good Food Festivala je poznata Dubrovačka trpeza duž cijelog Straduna na kojoj će se predstaviti brojni dubrovački hoteli i restorani, slastičari i ugostitelji, prezentirajući svoje znanje i umijeće. Vjerujemo da će ovogodišnji Good Food Festival okupiti brojne zaljubljenike u originalna, tradicionalna, ali i moderna jela, te oduševiti svakog posjetitelja, baš kao i prethodnih pet. Turistička zajednica grada Dubrovnika koristi isključivo ekološki prihvatljive i održive proizvode za Good Food Festival.
   
Info Informativni
uredi
  TIC PILE

tel. +385 20 / 312-011
E-Mail

Svaki dan 08.00-20.00 sati


TIC GRUŽ
Svaki dan 08.00-20.00 sati
Obala Ivana Pavla II., br. 1

tel. +385 20 417 983
email


VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2