>
Prekrasne dubrovačke plaže vas čekaju!
Prekrasne dubrovačke plaže vas čekaju!

Dubrovačke plaže ljeti postaju stjecišta brojnih posjetitelja, ljubitelja sunca  i mora , ali i dobre zabave. Naše bijele šljunkovite plaže suvremeno su opremljene, a uz niz sadržaja za kupanje i sunčanje nude i posebne programe, no najvažnje je – čisto more!

Plaže Babinog kuka – Dubrovnik President, Cava i Copacabana , plaže  na Pločama u blizini stare gradske jezgre – Banje Beach i plaža sv.Jakov, lapadske male i velike plaže omogućit će vam opuštanje i uživanje u suncu i moru. Ističemo plaže i marine na području Dubrovnika koje ponosno nose Plavu zastavu,međunarodno ekološko priznanje , koje je potvrda visoke razine urednosti i opremljenosti plaža.

Potvrda čistoći mora i plaža svakako je i Plava zastava, međunarodno ekološko priznanje koje u Dubrovniku od 2002. godine nosi plaža hotela Valamar Dubrovnik President, koja  je ove godine dobila i posebno priznanje uz petnaestu godišnjicu vjernosti programu „Plava zastava“. Od ovog ljeta „Plavu zastavu“ ponosno nosi i plaža Cava, prošle godine u potpunosti obnovljena , s visokim standardima  za ugodno i udobno uživanje u sunčanju i kupanju, te vrhunskim dizajnerskim rješenjima i zanimljivim uređenjem., uz  biranu ugostiteljsku ponudu

http://www.coral-beach-club.com/#

Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Priznanje je danas najpriznatiji model ekološkog odgoja i obrazovanja i obavještavanja javnosti kad je u pitanju briga za more i obalni pojas, a posebno kad se radi o brizi za obalne prostore koji trpe najjači pritisak, a to su upravo plaže i marine. Također, ovo međunarodno prepoznato priznanje često je upravo turistima glavni orijentir prilikom odabira njihove destinacije.

Na poluotoku Babin kuk nalazi se i jedna od najljepših dubrovačkih plaža Copacabana (FB Copacabana Beach Dubrovnik), koja je dobila privlačno i inovativno ruho, s ciljem da posjetiteljima omogući visoku kvalitetu usluge  i ugodniji boravak. Nedavno su predstavili svoj novi vizualni identitet, koji je kreirao dubrovački umjetnik i dizajner Pero Mrnarević. Prostor plaže dobio je novu , umjetničku dimenziju kroz maštovite skulpture  koje komuniciraju s posjetiteljima poezijom i humorom, čineći boravak na plaži Copacabana zaista izuzetnim.

Ipak najpoznatija dubrovačka plaža Banje http://ew-dubrovnik.com/, „plaža s pogledom od milijun dolara“ mjesto je koje obožavaju kako strani, tako i domaći kupači, partijaneri, mladenci i ostali posjetitelji. Banje Beach Club nudi tijekom ljeta vrhunske zabavne pograme u slikovitom ambijentu i s pogledom na kameni Grad.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2