>
FESTIVALSKI TJEDAN
FESTIVALSKI TJEDAN

Sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda

Na Sajmu zdrave hrane i domaćih proizvoda pronaći ćete domaće, ekološki uzgojene i na tradicionalan način pripremljene proizvode. Prošetajte do Pila, probajte i kupite domaće džemove, med, likere, vino, sireve, pršut i ostale domaće proizvode. Sajam počinje 15.listopada i traje tijekom cijelog Festivalskog tjedna. Na ovogodišnjem sajmu, na kućici „Arepa de Ricardo“ moći će se kušati i tradicionalna venezuelanska arepa, tj. tradicionalni venezuelanski „kruh“,koji se ističe i kao simbol nacionalnog identiteta i kulturne baštine.


Festivalski meniji po promotivnim cijenama

Vrijedni kuhari tridesetak dubrovačkih restorana posebno su za Good Food Festival kreirali festivalske menije po promotivnim cijenama, a moći će se kušati tijekom cijelog Festivalskog tjedna. Iskoristite ovu sjajnu priliku i posjetite restorane u kojima do sad niste bili, dopustite da vam dubrovački ugostitelji pokažu koliko su jela iz njihove ponude ukusna, kreativna i primamljiva.

Restorani koji sudjeluju su: Gradska kavana Arsenal, Banje Beach, Oyster & Sushi Bar Bota, Bistro 49 , Restoran Buono, Chihuahua Cantina Mexicana, Kavana Bistro Dalmatino, Domino, Restoran Gusta Me, Klarisa, La Capella terrace & restaurant – The Pucić Palace Hotel, Hotel Lero Piano bar, Magellan, Moskar – Street Food, Orka, Orsan, Pantarul, Porat, Rhea Silvia wine & tapas bar, Rozario, Stara Loza, Sunset Beach Trattoria, Taj Mahal –Hotel Lero, Taj Mahal-stara gradska jezgra, Tavulin , Konoba Veranda i Zuzori.

   
Info Informativni
uredi
  TIC PILE

tel. +385 20 / 312-011
E-Mail

Svaki dan 08.00-20.00 sati


TIC GRUŽ
Svaki dan 08.00-20.00 sati
Obala Ivana Pavla II., br. 1

tel. +385 20 417 983
email


VIŠE

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2