>
Uskrsni blagdani u Dubrovniku
Uskrsni blagdani u Dubrovniku
Mirisno proljeće u punom zamahu, let čiopa u Gradu i njihovo kliktanje, blještavi Stradun, veličanstvene zidine, neponovljivi zalasci sunca i tradicionalni običaji – sve je to Uskrs u Dubrovniku! Budite i Vi na Stradunu i na dar dobijte pengano jaje ili ga sami izradite s porukom namijenjenoj voljenoj osobi. Uživajte u probranim delicijama dubrovačkog kraja na Ukrsnom brunchu u dubrovačkim restoranima, glazbenim programima iz ciklusa Dubrovačkog simfonijskog orkestra „Dubrovačko glazbeno proljeće“. Prošetajte okolicom ili pođite na izlet na Lokrum, Elafite ili u dolinu Neretve, kušajte sočne kamenice i probrana vina na festivalu „Dubrovnik Festiwine“. Klapska festa  „Aklapela“ od 28. -30. travnja donosi koncerte ponajboljih hrvatskih klapa, a drugo izdanje manifestacije „Tišina, molim.. Film i Grad se vole!“ od 24. -30. travnja neka od filmskih ostvarenja iz bogate povijesti  filmskih snimanja u Dubrovniku uz prateće edukativne i zabavne sadržaje.

U našem newsletteru pronađite recept za slasni  i mirisni ukrsni kolač-pincu, kojeg su pripremale naše bake i čija se tradicija nastavlja i danas.

Oko 6.000 tisuća gostiju bi trebalo boraviti u Dubrovniku za vrijeme uskrsnih blagdana, a većina njih dolazi izravnim letovima iz europskih i susjednih zemalja.

Dobro došli u Dubrovnik i Sretan Uskrs!

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2