>
  • >
  • Putničke agencije
Galleon TIRENA
GALIJUN TIRENA   JEDINSTVENI DUBROVAČKI EVENT VENUE
Galleon TIRENA
galijun_tirena_1 galijun_tirena_2 galijun_tirena_3 galijun_tirena_4_2
Spektakularan i mobilan event venue, Galijun Tirena dovodi cijeli Stari grad Dubrovnik i dubrovačku okolicu na dohvat ruke

Jedinstveni dubrovački event venue, Galijun Tirena izgrađen je prema nacrtima iz arhive Pomorskog muzeja Dubrovnik. Dugačka 31m i široka 7,4 m, Tirena je precizna 100% autentična replika tipičnog trgovačkog galijuna iz 16. stoljeća, iz zlatne epohe Dubrovačke Republike. Tirena je ujedno i jedina autentična replika povijesnog jedrenjaka u cijeloj Hrvatskoj.

Sa svojom neponovljivom elegancijom i magičnom atmosferom, Galijun Tirena je garancija da će se vaš event izdvojiti i zasjati u gomili drugih evenata. Pridodajmo tome i činjenicu da Tirena može otploviti na bilo koju destinaciju po vašem izboru. I to nije sve. Tirenina matična luka je Stari Grad Dubrovnik, pa bilo koji event koji se na njoj organizira ima prednost blizine mnogih drugih prekrasnih lokacija u dubrovačkoj jezgri, u slučaju da razmatrate organizaciju evenata na više lokacija i u više faza.

MICE I KORPORATIVNI EVENTI

Između svih poznatih MICE destinacija u Hrvatskoj, Dubrovnik se ističe nenadmašnom kombinacijom bogate povijesti, spektakularne arhitekture, konferencijskim kapacitetima i hotelima najviše klase, zbog čega redovno nalazi mjesto na top-10 listama najpoželjnijih MICE destinacija u Europi.

Izvanredna, apsolutno jedinstvena pozornica za vaš uspješan MICE ili korporativni event, team building, incentive, gala i donatorske večere, kao i prezentacije proizvoda, Galijun Tirena lansirat će vaš event na sasvim novu razinu. Tirena je savršena osnova za kreiranje visoko customiziranih aktivnosti koje se mogu kombinirati s različitim navigacijskim rutama do raznim spektakularnih destinacija, u bilo koje doba dana ili noći.

Tirenin inspirativan, dinamičan i svestran ugođaj nenametljivo će maksimizirati participaciju i zadovoljstvo vaših izvanja, umnažajući vaše marketinške opcije i garantirajući uspjeh vašeg eventa.

PRIVATNI EVENTI

Pozornica i pozadina bez premca za vašu važnu obljetnicu, proslavu, okupljanje, rođendan, luksuzne ručkove i večere, otmjene koktele ili tematske zabave, ova precizna replika dubrovačkog galijuna iz 16. stoljeća jamstvo je autentičnog i bogatog iskustva, nezaboravne priče koja neće biti nalik niti jednoj drugoj.

Ekskurzije i morski itinereri mogu se potpuno prilagoditi vašim željama, što Tirenu čini najdinamičnijom i najsvestranijom event lokacijom u Dubrovniku.

VJENČANJA

Tirena se odlikuje jednom iznimnom i specifičnom prednošću u odnosu na druge prelijepe dubrovačke lokacije za vjenčanja: otvara vrata u mnoge dodatne atraktivne svadbene opcije, uključujući plovidbu do destinacije po vašem izboru. Vaš najromantičniji dan ikada može uključiti izricanje sudbonosnog „da" na magičnim otocima Lopudu ili Lokrumu, s njihovom fantastičnom florom i faunom i povijesnim građevinama. Svadbeni uzvanici imat će priliku uživati u prijemu i photo sessionu dok je Tirena usidrena ispred dubrovačkih gradskih zidina, zabavljajući se i slaveći ispred vidika koji je toliko ikonički i spektakularan da mu je teško naći premca, na palubi broda čija su jedinstvena magija i ljepota savršena pozadina za najvažniji dan u životu mladenaca.

FILMSKA LOKACIJA

Kao precizna replika dubrovačkog trgovačkog galijuna iz 16. stoljeća koja je načinjena u potpunosti od drva, opremljena autentičnim alatima i starim navigacijskim instrumentima, Tirena se pokazala kao kao magnet za filmaše i fotografe, tražena lokacija za modne editorijale, svadbene photo sessione te druge slične aktivnosti i poduhvate.

Ovo ne iznenađuje budući da vidjeti Tirenu kao jedri oko Dubrovnika ne znači samo uživati u fascinantno lijepom prizoru, već i zakoračiti ravno u vremeplov.

USLUGE

Pored potpuno opremljenog bara i kuhinje koja je spremna za kulinarske izazove bilo kojeg eventa, Galijun Tirena nudi i potpuni raspon logistike za sve vrste evenata, uključujući i razne custom opcije kao što su, primjerice, odabir luke ukrcaja i iskrcaja, navigacijske rute, druge personalizirane i chartere.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

● POVIJEST
Godina porinuća: 2005.
Charter dostupan od: 2005.
Vlasnici: Obitelj Vuković

● DIMENZIJE:
Duljina: 30,57 m
Širina: 7.44m
Gaz: 2,30m

● MOTORI
Motori: Iveco 240 hp x 2
Brzina: 8 nm
Pomoćni motor: 16 w

● SUSTAV JARBOLA I JEDARA
Broj jarbola: 3
Broj jedara: 5

● POSADA
Broj članova posade: 5
Nacionalnost posade: Hrvatska
Jezici koje posada govori: hrvatski, engleski
Zastava: Hrvatska

● KAPACITET
Broj putnika: 203

● SANITARNI ČVOR
Odvojeni muški i ženski toalet: da

● MEDIJSKA OPREMA I WI-FI
Šuštav ozvučenja: da
Mikrofon: da
Wi-Fi: da

● PRILAGOĐENO INVALIDIMA
Dostupno invalidskim kolicima: da

● OPREMA PALUBE
Zaštita od sunca
Glavna paluba: cca 160m2
Gornja paluba: cca 112m2
Upravljačka paluba: 24m2

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2