>
  • >
  • Hoteli
Villa Paradiso-Dubrovnik
Villa Paradiso-Dubrovnik
villaparadisodubrovnik_241_1 villaparadisodubrovnik_241_2 villaparadisodubrovnik_241_3 villaparadisodubrovnik_241_4 villaparadisodubrovnik_241_5
"Villa Paradiso 2" moderni novoizgrađeni hotel u mjestu Zaton, Štikovica - u jednoj od najljepših uvala na dalmatinskoj obali. Hotel je samo 9 km udaljen od Starog grada Dubrovnika i to ga čini savršenim izborom za odmor..

"Villa Paradiso 2" je novi hotel, izgrađen u 2015. i 2016., otvoren 01. ožujka 2016. godine

Hotel se nalazi neposredno ispod glavne ceste, koja vodi prema Dubrovniku. Sa svojim parkingom, te panoramskim liftom od ceste do parkinga i recepcije, hotel je vrlo pristupačan.

Hotel ima 5 katova i 50 soba. Sve sobe su s pogledom na more, na uvalu Zaton i okolne otoke. Sve sobe su opremljene s modernim namještajem, tušem i WC-om, SAT TV, Wi-Fi internetom, klima uređajem i balkonom.

Dodatna atrakcija ovog hotela je bazen sa ležaljkama i suncobranima, koji se nalazi na krovu hotela s prekrasnim pogledom na uvalu Zatona

Hotel ima vlastitu plažu (betonirani plaža) koji se nalaze cca 50 metara od hotela i dostupni su stepenicama.

Hotel je u potpunosti klimatiziran (sobe i zajedničke prostorije). Hotel Restoran je moderno opremljena. U restoranu "Villa Paradiso" gosti mogu uživati ​​u večeri ili a-la-carte jela.

Hotel "Villa Paradiso 2" je vrlo dobro povezana s lokalnim autobusima sa starog grada Dubrovnika. Hotel ima vlastiti autobus koji se također može odvesti goste do starog grada i vratiti ih natrag (cijena je 4,00 € po osobi u jednom smjeru).

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2