>
  • >
  • Hoteli
Hotel Lero 4*
Hotel Lero 4*
classic_a classic_b classic executive_a executive family hotel_lero_dubrovnik_ hotel_lero_dubrovnik_photography06 hotel_lero_dubrovnik_photography11 hotellerodubrovnik0087 hotellerodubrovnik0120 hotellerodubrovnik0130 hotellerodubrovnik0131 hotellerodubrovnik0138 hotellerodubrovnik0184 superior hotellerodubrovnik0262_002
Bilo da u Dubrovnik dolazite radi posla ili užitka, Hotel Lero će vas oduševiti svojim elegantnim dizajnom, buffet restoranom te vrhunskim uslugama umjerenih cijena.
Niti jedan drugi hotel s četiri zvjezdice u Dubrovniku ne može se pohvaliti tako iznimnom lokacijom kao što je ona Hotela Lero. Povijesna jezgra grada s veličanstvenim zidinama i brojnim znamenitostima, udaljena je tek 20 minuta pješice. Hotel je udaljen pet minuta pješice od poznate šljunčane plaže Miramare. Istovremeno ste tek 15 minuta pješice udaljeni od Uvale Lapad na zapadnoj strani grada.
Započnite dan engleskim doručkom ili ukusnim kroasanom uz šalicu kave u buffet restoranu Terra. Uživajte u slasnom desertu u našem Piano baru ili pojedite nešto lagano dok se odmarate uz bazen. Piano bar je legendarno mjesto, na kojem se generacije Dubrovčana i njihovih posjetitelja okupljaju kako bi dogovarali poslove, družili se ili uživali u ukusnim večerama.
U srcu Hotela Lero nalazi se najživahniji bazen u gradu. Zabavite se uz kristalno čistu vodu, uživajte u koktelima ili se jednostavno opustite na udobnoj ležaljci.
Hotel Lero pruža osjećaj kao da ste u svom drugom domu. Razmazite se posebnim detaljima, kao što su kućni ogrtači, mekane papuče i oprema za pripremanje čaja ili kave. Svaka soba uređena je u ugodnim bojama i opremljena vlastitim klima-uređajima, udobnim radnim stolovima, satelitskom televizijom s ravnim LED ekranima i brzim bežičnim internetom.
Osim pogodne lokacije Hotel Lero nudi i savršeno okruženje za sve vrste sastanaka, događanja i konferencija. Siva dvorana može primiti do 110 osoba, dok je Sunčana dvorana savršena za manja poslovna događanja.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2