>
Dubrovnik zimi

Dubrovnik zimi, u zagrljaju hladne bure ili pod zavjesom južine,...

Dubrovnik zimi

prekriven ugodnim suncem, pruža poseban osjećaj užitka u svojoj čistoj ljepoti, koju je UNESCO prepoznao i zaštitio još 1979. godine.

Bez velikih gužvi i žamora brojnih turista, nudi odmor povratka u sebe, nadahnjuje i ispunjava. Možete uživati i u nekom od šarmantnih caffe barova na Stradunu i u okolnim ulicama, dobrom zalogaju s jelovnika iz doba najslavnijega hrvatskog komediografa Marina Držića, prošetati kroz povijest i baštinu pohranjenu u dubrovačkim muzejima i galerijama.

Dubrovački Božićni sajam očarat će Vas svjetlima, glazbom, mirisima i okusima dubrovačke blagdanske tradicije pristune tijekom cijeloga prosinca.

Doček Nove godine na Stradunu spektakularan je događaj koji nastupima estradnih zvijezda  oduševljava tisuće posjetitelja, kao i elegantne zabave u hotelskim prostorima. Jedinstven je, Novogodišnji koncert na Stradunu, prvog dana nove godine točno u podne. Klasični evergreeni i operne arije odzvanjaju Stradunom i Zidinama uljepšavajući prvi dan nove godine.

Dođite u veljači i maškarajte se –budite dio Četiri dana dubrovačkoga karnevala, zaplešite u Kavani i Teatru na tradicionalnom Veljunu.

Neka Vas očara Festa sv. Vlaha, zaštićena UNESCO-va nematerijalna baština od 2009.  i tisuće barjaka na Stradunu, dok Vas sa Zidina i ulaza u Grad uvijek prati naš svetac zaštitnik.

Kazališne predstave i koncerti, ili noćne zabave u klubovima u Dubrovniku su i zimi jednako atraktivne i zanimljive. No, najveći užitak jest kava na otvorenome koju Vam garantira blaga mediteranska klima tijekom cijele godine.

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2