>
Dubrovački zimski festival i doček Nove godine 2018.
Datum od:
02.11.2017
2. prosinac 2017. - 6. siječanj 2018.
Dubrovački zimski festival i doček Nove godine 2018.
atmosfera_na_dzf_93 atmosfera_na_dzf_99 dzf_noc_5 dzf_noc_6 dzf_noc_8
Četvrti Dubrovački zimski festival, u organizaciji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika, ustanova u kulturi te javnih poduzeća održava se od 02. prosinca do 06. siječnja 2018. na više lokacija u staroj gradskoj jezgri, ali i ostatku grada.
Program i otvaranje Dubrovačkog zimskog festivala počinje paljenjem adventske svijeće, blagdanskih lampica te koncertom popularnog Gibonnija ispred crkve sv.Vlaha u 21 sat. Na dubrovačkim trgovima i ulicama bit će postavljene i blagdanske kućice s raznovrsnim gastronomskim ponudama.
Jacques Houdek zabavljat će publiku 08. prosinca u 21 sat, ispred crkve sv.Vlaha, dok će se 09. prosinca od 10 sati održati jubilarni deseti „Torta party", dok će istog dana u večernjim satima, ispred crkve sv. Vlaha, koncert održati Massimo.
Za one najmlađe Turistička zajednica grada Dubrovnika pripremila je Božićnu bajku, 16. prosinca u 11 sati, gdje će uživati u prigodnim poklonima i zabavnom programu, a u 21 sat slijedi nastup grupe Pavel.
Božićni koncert održat će se u Hotelu Lacroma, 22. prosinca u 20 sati, a nastupati će Dubrovački simfonijski orkestar, Stijepo Gleđ Markos, Đani Stipaničev, Marija Kuhar Šoša te klape Ragusa, Kaše i Subrenum.
Dubrovačka biskupija 23. prosinca u 17 i 30 priprema Žive jaslice na Stradunu, a ispred crkve sv. Vlaha, u 21 sat, nastupit će Marko Tolja Septet. U podne, 24. prosinca, na Badnji dan, već tradicionalno će se održati nastup folklornog ansambla Linđo, Zbora Libertas te Gradske glazbe Dubrovnik.
Dan uoči Silvestrova, u subotu, 30. prosinca u 21 sat, na Stradunu će nastupiti ženski kvartet The Frajle. Na Staru godinu, 31. prosinca, u jutarnjim satima održat će se Dječji doček Nove godine dok će u 21 sat spektakularni doček na Stradunu započeti grupa Pravila Igre, potom Songkillersi s regionalnom zvijezdom Dinom Merlinom.
01. siječnja u podne, održati će se tradicionalni novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra, uz kamenice i pjenušac, u 14 sati slijedi Novogodišnja utrka „10K"

BROŠURA

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2