USKRSNI BRUNCH ili po dubrovački MARENDA
Duž cijele hrvatske obale Jadrana jedan od najpopularnijih dnevnih obroka bila je svakako marenda. Riječ je o kasnojutarnjem obroku koji se konzumirao oko 11 sati i kasnije, a ovaj lokalni izraz ima svoju internacionalnu inačicu u nazivu brunch. Brunch sve više zamjenjuje i tradicionalni objed, posebno za blagdan Uskrsa, pa je TZ grada Dubrovnika je za sve inozemne turiste i posjetitelje Dubrovnika, kao i lokalno stanovništvo priredila gastro dane pod nazivom - Uskrsni brunch, od 15. do 17. travnja.
Svojom ponudom bruncha u ovom će programu sudjelovati restorani Domino, Gusta me, Kopun, Lajk, Mimoza, Orsan, Porat, Tavulin, Taj mahal – Grad i Taj mahal – Hotel Lero, a na njihovim menijima naći će se tradicionalni dubrovački uskrsni kolač – pinca, maštena jaja, šunka u kruhu , mladi luk, svježe voće i niz ostalih prigodnih jela.
Uživajte u proljetnim poslasticama Uskrsnog bruncha!
Brošura