Dubrovnik tijekom godine posjete mnogobrojni inozemni novinari

 

Njihovi inspirativni članci, vrhunske fotografije i zanimljivi TV prilozi svijetu otkrivaju ljepote Dubrovnika. Turistička zajednica grada Dubrovnika godišnje ugosti, zajedno s Turističkom zajednicom Dubrovačko – neretvanske županije i Hrvatskom Turističkom zajednicom, oko četiri stotine inozemnih novinara.

 

Ovo je kutak namijenjen medijima, gdje možete preuzeti pisanu informaciju o Dubrovniku , uvrstiti se u mailing listu za Newsletter, preuzeti slike Dubrovnika visoke rezolucije, te pratiti najnovije vijesti iz djelatnosti naše turističke zajednice. Uz generalnu informaciju o Dubrovniku i turističkom prometu, te svim segmentima ponude, posebno smo izdvojili i pisanu informaciju o snimanju HBO serijala „Igra prijestolja“ u Dubrovniku.

 

Možete pratiti i naše aktivnosti i objave na socijalnim mrežama, te nam se pridružiti na Facebooku – profil Dubrovnik Tourist Board i stranica experience.dubrovnik.hr; Twitteru s imenom Experience Dubrovnik (@DubrovnikTB), te na Instagramu uz #Dubrovnik i #LoveDubrovnik, a na našem blogu objavljujemo vijesti i zanimljivosti iz destinacije.

 

 

Pozivamo Vas da, ukoliko već niste, posjetite Dubrovnik i svoj doživljaj ovog jedinstvenog  Grada prenesete svojim čitateljima.

 

Vaš PR team

Hello dear Visitor!

Tell us what you think about your stay in Dubrovnik!

Take the poll
Knez1