>
Ulična parkirališta

Ulična parkirališta označena su natpisnim pločama...

Ulična parkirališta

Želite li posjetiti staru gradsku jezgru  osobnim automobilom, preporučamo parkiranje u višekatnoj garaži na Ilijinoj glavici (Zagrebačka ulica b.b.). Garaža je otvorena svakim dan od 0 do 24, sa 711 parkirnih mjesta. Iz garaže se do Grada spuštate petominutnom šetnjom kroz Bogišićev park ili Ulicom Pera Budmanija.

Ulična parkirna mjesta obilježena su znakovima s istaknutim cijenama po satu parkiranja i  uputstvima za plaćanje. Parkiranje možete platiti parkirnim karticama koje se kupuju u kioscima ili automatima za naplatu parkiranja. Parkirne kartice se moraju čitko popuniti i istaknuti na prednjem vjetrobranskom staklu. Molimo Vas da pripremite točan iznos za željeni broj sati budući da automati za naplatu ne vraćaju ostatak.

Korisnik parkirnu kartu mora istaknuti unutar 5 minuta od parkiranja auta na označenom mjestu i treba se pridržavati vremenskog ograničenja parkiranja naznačenog na karti.

Također, preko većine operatera, parkiranje vozila možete platiti i sa Vašeg mobilnog telefona. Broj za slanje poruke za plaćanje istaknut je na tabli kod parkirnog automata.

Javno parkiralište u Luci Gruž (Obala pape Ivana Pavla II., 1) otvoreno je od 00:00 do 24:00, kao odlična pogodnost ukoliko ste taj dan odabrali za izlet na dubrovačke otoke  trajektima koji polaze s obližnjeg pristaništa u Luci Gruž.
Cjenik

Pozdrav dragi posjetitelju!

Ocjeni svoj boravak u Dubrovniku.

Započni anketu
Knez2